Betal med Google Pay

Slik betaler du for domenet ditt eller relaterte tjenester med Google Pay:

1. Klikk på Legg tilOverfør eller Gå til kassen i den pågående transaksjonen.
  2. Hvis du registrerer et .US-domene, vises forgrunnsvinduet «Det ser ut til at du registrerer et .US-domene
  3. Gjør følgende i forgrunnsvinduet Bekreft kontaktinformasjonen:
    • Legg til eller bekreft kontaktinformasjonen din.
    • Velg et personvernalternativ (se Privat registrering – begrensninger gjelder).
    • Klikk på avmerkingsboksen hvis du ønsker å motta e-poster.
    • Klikk på Fortsett-knappen.
  4. Gjør følgende i forgrunnsvinduet Se over kjøpet ditt:
    • Velg betalingsmåten du ønsker å bruke.
    • Notér linken til Google Domains-vilkårene for bruk og vilkårene for bruk av tredjeparter.
    • Klikk på Kjøp-knappen.
  5. Når kjøpet er gjennomført, vises forgrunnsvinduet Takk for handelen:
    • Notér kjøpsinformasjonen.
    • Klikk på Ferdig-knappen.

Merk: I Google-kontoen din kan du bare registrere kredittkort med en faktureringsadresse i ett av følgende land:

• Australia
  • Brasil
  • Canada
  • Frankrike
  • India
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • Spania
  • Thailand
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam

Mer hjelp

Om betaling med Google Pay