Betal med Google

Slik betaler du med Google:

1. Klikk på Legg tilOverfør eller Gå til kassen i den pågående transaksjonen.
  2. Hvis du registrerer et .US-domene, får du se en forgrunnsmelding: Det ser ut til at du registrerer et .US-domene.
  3. Gjør følgende i forgrunnsvinduet Bekreft kontaktinformasjonen:
    • Legg til eller bekreft kontaktinformasjonen din.
    • Velg et personvernalternativ (se Privat registrering – begrensninger gjelder).
    • Klikk på avmerkingsboksen hvis du ønsker å motta e-poster.
    • Klikk på Fortsett-knappen.
  4. Gjør følgende i forgrunnsvinduet Se over kjøpet ditt:
    • Velg betalingsmåten du ønsker å bruke.
    • Notér linken til Google Domains-vilkårene for bruk og vilkårene for bruk av tredjeparter.
    • Klikk på Kjøp-knappen.
  5. Når kjøpet er gjennomført, vises forgrunnsvinduet Takk for handelen:
    • Notér kjøpsinformasjonen.
    • Klikk på Ferdig-knappen.

Merk: For domenekjøp må du ha registrert et kredittkort med faktureringsadresse i USA i Google-kontoen din. Alle transaksjoner gjøres i USD (amerikanske dollar), og eventuelle gebyrer for utenlandske transaksjoner kommer i tillegg.

Mer hjelp

Om å betale med Google