Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Betal med Google Pay

Slik betaler du for domenet ditt eller relaterte tjenester med Google Pay:

1. Klikk på Legg til-, Overfør- eller Til kassen-knappen i den pågående transaksjonen.
  2. Hvis du registrerer et .US-domene, vises det et forgrunnsvindu med meldingen «Det ser ut til at du registrerer et .US-domene».
  3. Gjør følgende i forgrunnsvinduet Bekreft kontaktinformasjonen:
    • Legg til eller bekreft kontaktinformasjonen din.
    • Velg et personvernalternativ (se Privat registrering – begrensninger gjelder).
    • Klikk på avmerkingsboksen hvis du ønsker å motta e-poster.
    • Klikk på Fortsett-knappen.
  4. Gjør følgende i forgrunnsvinduet Se over kjøpet ditt:
    • Velg betalingsmåten du ønsker å bruke.
    • Notér linken til Google Domains-vilkårene for bruk og vilkårene for bruk av tredjeparter.
    • Klikk på Kjøp-knappen.
  5. Når kjøpet er gjennomført, vises forgrunnsvinduet Takk for handelen.
    • Noter deg kjøpsinformasjonen.
    • Klikk på Ferdig-knappen.

Merk: I Google-kontoen din kan du bare registrere kredittkort med faktureringsadresse i ett av følgende land:

• Australia
  • Østerrike
  • Belgia
  • Brasil
  • Canada
  • Colombia
  • Frankrike
  • Tyskland
  • India
  • Indonesia
  • Italia
  • Japan
  • Malaysia
  • Mexico
  • Nederland
  • New Zealand
  • Filippinene
  • Polen
  • Singapore
  • Sør-Afrika
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkia
  • Storbritannia
  • USA
  • Vietnam

Viktig: For betalinger som behandles via PayPal, må du sjekke om det er tilgjengelig der du befinner deg.

Om betaling med Google Pay