Betalen met uw Google-account

Ga als volgt te werk als u met uw Google-account wilt betalen:

1. Klik vanuit de huidige, nog niet afgeronde transactie op de knop ToevoegenOverzetten of Betalen.
  2. Als u een domein eindigend op .US registreert, wordt de pop-up Het lijkt erop dat u een .US-domein registreert weergegeven.
  3. In de pop-up Contactgegevens bevestigen:
    • Bevestig uw contactgegevens of voeg deze toe.
    • Selecteer een privacyoptie (zie Privéregistratie - er zijn beperkingen van toepassing).
    • Vink het selectievakje aan als u e-mails wilt ontvangen.
    • Klik op de knop Doorgaan.
  4. In de pop-up Uw aankoop bekijken:
    • Selecteer uw betaalmethode.
    • Let op de link voor de servicevoorwaarden van Google Domains en van derden.
    • Klik op de knop Kopen.
  5. Als de aankoop is gelukt, verschijnt de pop-up Hartelijk dank voor uw aankoop:
    • Let op de aankoopinformatie.
    • Klik op de knop Klaar.

Opmerking: Als u een domein wilt kopen, accepteert uw Google-account alleen creditcards met een factuuradres in de VS. Alle transacties zijn in USD (Amerikaanse dollar) en eventuele toeslagen voor internationale transacties zijn van toepassing.

Meer hulp...

Over betalen met uw Google-account