Kopen met Google Pay

Google Pay gebruiken om voor uw domein of gerelateerde services te betalen:

1. Klik bij de huidige, nog niet afgeronde transactie op de knop ToevoegenOverdracht of Afrekenen.
  2. Als u een domein eindigend op .US registreert, wordt de pop-up Het lijkt erop dat u een .US-domein registreert weergegeven.
  3. In de pop-up Contactgegevens bevestigen:
    • Bevestig uw contactgegevens of voeg deze toe.
    • Selecteer een privacyoptie (zie Privéregistratie - er zijn beperkingen van toepassing).
    • Vink het selectievakje aan als u e-mails wilt ontvangen.
    • Klik op de knop Doorgaan.
  4. In de pop-up Uw aankoop bekijken:
    • Selecteer uw betaalmethode.
    • Let op de link voor de servicevoorwaarden van Google Domains en van derden.
    • Klik op de knop Kopen.
  5. Als de aankoop is gelukt, verschijnt de pop-up Hartelijk dank voor uw aankoop:
    • Let op de aankoopinformatie.
    • Klik op de knop Gereed.

Opmerking: Uw Google-account accepteert alleen creditcards met een factuuradres in een van de volgende landen:

• Australië
  • Brazilië
  • Canada
  • Frankrijk
  • India
  • Indonesië
  • Italië
  • Japan
  • Mexico
  • Nederland
  • Spanje
  • Thailand
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Vietnam

Meer hulp...

Over betalen met Google Pay