Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Kopen met Google Pay

Betalen voor je domein of gerelateerde services met Google Pay:

1. Klik bij de huidige, nog niet afgeronde transactie op de knop Toevoegen, Overdracht of Afrekenen.
  2. Als je een .US-domein registreert, zie je een pop-up: Het lijkt erop dat je een Amerikaans domein registreert.
  3. In de pop-up Contactgegevens bevestigen:
    • Bevestig je contactgegevens of voeg deze toe.
    • Selecteer een privacyoptie (zie Privéregistratie - er zijn beperkingen van toepassing).
    • Vink het selectievakje aan als u e-mails wilt ontvangen.
    • Klik op de knop Doorgaan.
  4. In de pop-up Je aankoop bekijken:
    • Selecteer je betaalmethode.
    • Let op de link voor de servicevoorwaarden van Google Domains en van derden.
    • Klik op de knop Kopen.
  5. Als de aankoop is gelukt, verschijnt de pop-up Bedankt voor je aankoop:
    • Let op de aankoopinformatie.
    • Klik op de knop Klaar.

Opmerking: Je Google-account accepteert alleen creditcards met een factuuradres in een van de volgende landen:

• Australië
  • Oostenrijk
  • België
  • Brazilië
  • Canada
  • Colombia
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • India
  • Indonesië
  • Italië
  • Japan
  • Maleisië
  • Mexico
  • Nederland
  • Nieuw-Zeeland
  • Filipijnen
  • Polen
  • Singapore
  • Zuid-Afrika
  • Spanje
  • Zweden
  • Zwitserland
  • Taiwan
  • Thailand
  • Turkije
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten
  • Vietnam

Belangrijk: Controleer voor betalingen die via PayPal zijn verwerkt of dit beschikbaar is op je locatie.

Over betalen met Google Pay