Ostaminen Google Paylla

Voit maksaa verkkotunnuksesi tai siihen liittyviä palveluita Google Paylla seuraavasti:

1. Valitse maksutapahtuman aikana LisääSiirrä tai Kassa.
  2. Jos olet rekisteröimässä .US-verkkotunnusta, näet ponnahdusikkunan, jossa lukee: Näyttää siltä, että olet rekisteröimässä .US-verkkotunnusta.
    • Vastaa verkkotunnuksen aiottua käyttöä koskeviin kysymyksiin. (Lisätietoja on ohjeaiheessa usTLD Nexus ‑vaatimuskäytäntö – rajoitukset ovat voimassa).
    • Valitse Jatka.
  3. Toimi Vahvista yhteystiedot ‑ponnahdusikkunassa seuraavasti:
    • Lisää tai vahvista yhteystietosi.
    • Valitse tietosuoja-asetus (lisätietoja on ohjeaiheessa Yksityinen rekisteröinti – rajoitukset ovat voimassa).
    • Valitse valintaruutu, jos haluat vastaanottaa sähköposteja.
    • Valitse Jatka.
  4. Toimi Tarkista ostoksesi ‑ponnahdusikkunassa seuraavasti:
    • Valitse maksutapa.
    • Huomioi linkki Google Domainsin ja kolmannen osapuolen käyttöehtoihin.
    • Valitse Osta.
  5. Jos osto onnistui, näet Kiitos ostoksestasi ‑ponnahdusikkunan:
    • Tarkista ostoksen tiedot.
    • Valitse Valmis.

Huom. Google-tilisi hyväksyy verkkotunnusten ostamiseen vain luottokortteja, joiden laskutusosoite on jossain seuraavista maista:

• Australia
  • Brasilia
  • Kanada
  • Ranska
  • Intia
  • Indonesia
  • Italia
  • Japani
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Espanja
  • Thaimaa
  • Iso-Britannia
  • Yhdysvallat
  • Vietnam

Lisää ohjeita

Tietoja maksamisesta Google Paylla