Google-tilillä maksaminen

Voit maksaa Google-tilillä seuraavasti:

1. Valitse kesken olevassa maksutapahtumassa Lisää-, Siirrä- tai Kassa.
  2. Jos olet rekisteröimässä .US-verkkotunnusta, näet ponnahdusikkunan, jossa lukee: Näyttää siltä, että olet rekisteröimässä .US-verkkotunnusta.
    • Vastaa verkkotunnuksen aiottua käyttöä koskeviin kysymyksiin. (Lisätietoja on ohjeaiheessa usTLD Nexus ‑vaatimuskäytäntö – rajoitukset ovat voimassa).
    • Valitse Jatka.
  3. Toimi Vahvista yhteystiedot ‑ponnahdusikkunassa seuraavasti:
    • Lisää tai vahvista yhteystietosi.
    • Valitse tietosuoja-asetus (lisätietoja on ohjeaiheessa Yksityinen rekisteröinti – rajoitukset ovat voimassa).
    • Valitse valintaruutu, jos haluat vastaanottaa sähköposteja.
    • Valitse Jatka.
  4. Toimi Tarkista ostoksesi ‑ponnahdusikkunassa seuraavasti:
    • Valitse maksutapa.
    • Huomioi linkki Google Domainsin ja kolmannen osapuolen käyttöehtoihin.
    • Valitse Osta.
  5. Jos osto onnistui, näet Kiitos ostoksestasi ‑ponnahdusikkunan:
    • Tarkista ostoksen tiedot.
    • Valitse Valmis.

Huom. Google-tilisi hyväksyy verkkotunnusten ostamiseen vain luottokortteja, joiden laskutusosoite on Yhdysvalloissa. Kaikissa maksutapahtumissa käytetään Yhdysvaltain dollareita, ja maksutapahtumista voidaan veloittaa ulkomaisten maksutapahtumien lisämaksuja.

Lisää ohjeita

Tietoja maksamisesta Google-tilillä