Domänlåsning

Innan du börjar ...

Begränsningar för domänlåsning

.IO domains do not support domain locking

Följande toppdomäner (toppdomäner eller domänändelser) saknar stöd för domänlåsning:

• .CO.NZ
  • .IO

Så här låser och låser du upp en domän:

1. Klicka på Mina domäner i navigeringslisten och klicka på domännamnet.
  2. Klicka på fliken Inställningar Settings (gear icon) och bläddra ned till avsnittet Domänlås.
  3. Klicka på växlingsknappen Lås domän/Lås upp domän om du vill ändra låsinställningen.

Mer hjälp ...

Om domänlåsning

Domänlåsning är en ytterligare säkerhetsåtgärd som förhindrar obehöriga överföringar. Din domän är låst som standard.

När domänen är låst kan du fortfarande uppdatera kontaktuppgifter och göra andra domäninställningar. Om du vill överföra domänen måste du däremot låsa upp den.