Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Ändra din domänlåsinställning

Ett domänlås är en säkerhetsinställning som förhindrar obehöriga försök att överföra domänen till en annan registrator. Google Domains låser din domän som standard.

När domänen är låst kan du ändå uppdatera kontaktuppgifter och göra andra domäninställningar. Om du vill överföra domänen måste du först låsa upp den.

Så här ändrar du domänlåsinställningen

Så här låser och låser du upp en domän:

1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Öppna menyn Meny.
  4. Klicka på Registreringsinställningar.
  5. Rulla ned till Domänlås.
  6. Ändra domänens låsinställning genom att växla mellan Lås domän/Lås upp domän.

Begränsningar för domänlåsning

Vissa domänändelser tillåter inte domänlåsning. När du följer stegen för att ändra en sådan domäns låsinställning visas ett meddelande om att domänlåsning inte är tillgänglig, och du kan inte låsa domänen.