Domenelåsing

Før du begynner

Begrensninger for domenelåsing

.IO domains do not support domain locking

De følgende toppdomenene (TLD-er eller domeneendelser) støtter ikke domenelåsing:

• .CO.NZ
  • .IO

Slik gjør du for å låse eller låse opp domenet ditt:

1. Klikk på Mine domener i navigasjonsfeltet og så på domenenavnet.
  2. Klikk på Innstillinger-fanen Settings (gear icon), og bla ned til Domenelås-delen.
  3. Klikk på av/på-knappen, Lås domenet / Lås opp domenet, for å endre låsinnstillingen.

Mer hjelp

Om domenelåsing

Domenelåsing er et ekstra sikkerhetstiltak for å forhindre uautoriserte flyttinger. Som standard er domenet ditt låst.

Selv om domenet ditt er låst, kan du oppdatere kontaktinformasjonen din og gjøre andre endringer i domeneinnstillingene. Hvis du imidlertid ønsker å flytte domenet ditt, må du låse det opp.