Endre domenelåsinnstillingen din

En domenelås er en sikkerhetsinnstilling som forhindrer uautoriserte forsøk på å overføre domenet ditt til en annen domeneregistrator. Google Domains låser domenet ditt som standard.

Selv om domenet ditt er låst, kan du fortsatt oppdatere kontaktinformasjonen din og gjøre andre endringer i domeneinnstillingene. Hvis du ønsker å overføre domenet, må du imidlertid låse det opp først.

Slik endrer du domenelåsinnstillingen din

Gjør følgende for å låse eller låse opp domenet ditt:

1. Åpne Google Domains: domains.google.com/registrar.
  2. Klikk på Mine domener i navigasjonsmenyen til venstre.
  3. Velg navnet på domenet du vil endre låsinnstillingen for.
  4. Rull ned til Domenelås-delen.
  5. Bruk av/på-bryteren Lås domenet / Lås opp domenet for å endre låsinnstillingen for domenet.

Begrensninger for domenelåsing

Enkelte toppdomener tillater ikke domenelåsing. Hvis dette er tilfellet og du prøver å endre låsinnstillingen for et domene, ser du en melding om at domenelåsing ikke er tilgjengelig, og at du ikke kan låse domenet.