Domeinvergrendeling

Voordat u begint...

Beperkingen voor domeinvergrendeling

.IO domains do not support domain locking

De volgende hoofddomeinen (TLD's of domeinextensies) bieden geen ondersteuning voor domeinvergrendeling:

• .CO.NZ
  • .IO

U vergrendelt of ontgrendelt uw domein als volgt:

1. Klik in de navigatiebalk op Mijn domeinen en klik vervolgens op de domeinnaam.
  2. Klik op het tabblad Instellingen Settings (gear icon) en scrol omlaag naar het gedeelte Domeinvergrendeling.
  3. Klik op de schakelknop Domein vergrendelen/Domein ontgrendelen om de instelling van het slot te wijzigen.

Meer hulp...

Over domeinvergrendeling

Domeinvergrendeling is een extra beveiligingsmaatregel tegen ongeautoriseerde overdracht. Uw domein wordt standaard vergrendeld.

Wanneer uw domein is vergrendeld, kunt u nog wel uw contactgegevens updaten en andere wijzigingen aanbrengen in uw domeininstellingen. Als u het domein echter wilt overzetten, moet u het ontgrendelen.