Verkkotunnuksen lukitusasetuksen muuttaminen

Verkkotunnuksen lukitus on suojausasetus, joka estää valtuuttamattomat yritykset siirtämästä verkkotunnuksesi toiselle rekisteröijälle. Google Domains lukitsee verkkotunnuksesi oletuksena.

Vaikka verkkotunnus on lukittu, voit päivittää yhteystietosi ja muuttaa verkkotunnuksen muita asetuksia. Verkkotunnuksen siirtämiseksi verkkotunnuksen lukitus on kuitenkin poistettava.

Näin muutat verkkotunnuksen lukitusasetuksen

Lukitse verkkotunnus tai poista lukitus seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko.
  4. Klikkaa Rekisteröintiasetukset.
  5. Vieritä alas kohtaan Verkkotunnuksen lukitus.
  6. Muuta verkkotunnukset lukitusasetus valitsemalla Lukitse verkkotunnus / Poista verkkotunnuksen lukitus.

Verkkotunnuksen lukituksen rajoitukset

Tiettyjen verkkotunnusten päätteiden osalta verkkotunnuksen lukitus ei ole sallittua. Tällaisissa tapauksissa yrittäessäsi muuttaa verkkotunnuksen lukitusasetusta näet viestin, että verkkotunnuksen lukitseminen ei ole mahdollista, etkä voi lukita verkkotunnusta.