Låsning af domæne

Før du går i gang…

Begrænsninger for låsning af domæne

.IO domains do not support domain locking

Følgende topdomæner (TLD'er eller domæneendelser) understøtter ikke låsning af domæne:

• .CO.NZ
  • .IO

Du kan låse eller låse dit domæne op ved at gøre følgende:

1. Klik på Mine domæner på navigationslinjen, og klik derefter på domænenavnet.
  2. Klik på fanen Indstillinger Settings (gear icon), og rul ned til sektionen Domænelås.
  3. Klik på knappen Lås domæne/Lås domæne op for at ændre indstillingen for låsning.

Mere hjælp…

Om låsning af domæne

Låsning af domæne er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, der forhindrer uautoriserede overførsler. Dit domæne er låst som standard.

Mens dit domæne er låst, kan du stadig opdatere dine kontaktoplysninger og foretage andre ændringer i dine domæneindstillinger. Hvis du vil overføre dit domæne, skal du dog låse det op.