Skift dit domænes indstilling for låsning

En domænelås er en sikkerhedsindstilling, der forhindrer uautoriserede forsøg på at overføre dit domæne til en anden registrator. Google Domains låser som standard dit domæne.

Du kan opdatere dine kontaktoplysninger og foretage andre ændringer i dine domæneindstillinger, mens dit domæne er låst. Hvis du vil overføre dit domæne, skal du dog først låse det op.

Sådan ændrer du dit domænes indstilling for låsning

Du kan låse dit domæne eller låse det op ved at gøre følgende:

1. Åbn Google Domains: domains.google.com/registrar.
  2. Klik på Mine domæner i venstre side.
  3. Vælg navnet på det domæne, hvis indstilling for låsning du vil ændre.
  4. Rul til afsnittet Domænelås.
  5. Skift mellem Lås domæne/Lås domæne op for at ændre domænets indstilling for låsning.

Begrænsninger for låsning af domæne

Nogle domæneendelser tillader ikke låsning af domæner. I disse tilfælde får du,vist en meddelelse om, at låsning af domæne ikke er tilgængelig, hvis du følger vejledningen til ændring af et domænes indstilling for låsning, og du kan ikke låse domænet.