Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Om leverantörer av webbhotell

Leverantör av webbhotell

En leverantör av webbhotell är ett företag som gör det möjligt för företag och privatpersoner att göra sina webbplatser tillgängliga via World Wide Web. De tjänster som leverantörer av webbhotell erbjuder varierar men inkluderar vanligtvis webbdesign, lagringsutrymme på en värd och anslutning till internet.

DNS-värdleverantör

En DNS-värdleverantör är ett företag som underhåller DNS-namnservrar och identifierar domänens plats på internet.

Om du använder Googles namnservrar fungerar Google som din DNS-värdleverantör och du får automatiskt 10 miljoner DNS-lösningar per år. Om du använder anpassade namnservrar fungerar det företag som ansvarar för dessa namnservrar som DNS-värdleverantör.

Läs mer om hur du hanterar domännamnservrar.