Om WHOIS

WHOIS er en internetprotokol, der bruges til at foretage forespørgsler i databaser for at hente oplysninger om domæner.

En WHOIS-database er en offentligt tilgængelig database, som lagrer informationer om domæner, herunder om domænets registrant og registrator, oprettelses- og udløbsdatoer og navneservere.

Du kan foretage en forespørgsel i en WHOIS-database via et WHOIS-opslag.

Foretag et WHOIS-opslag

De oplysninger, som er lagret i en WHOIS-database, kan hentes af alle, der foretager en forespørgsel i databasen vha. WHOIS-protokollen. Denne type forespørgsel kaldes et WHOIS-opslag. Vha. et WHOIS-opslag kan du få adgang til kontaktoplysninger om registratoren, registranten, administratoren og de tekniske repræsentanter.

Du kan foretage et WHOIS-opslag i Google Domains:

1. Søg efter domænet.

Hvis det ikke er tilgængeligt, kan du foretage et WHOIS-opslag vha. navnet.

2. Klik på knappen for WHOIS-oplysninger ved siden af domænenavnet i søgeresultaterne.

3. Resultaterne af WHOIS-opslaget vises kort efter.