Om WHOIS

Denne artikel indeholder en oversigt over WHOIS-databasen og beskriver, hvordan du foretager et WHOIS-opslag.

Sådan fungerer det

En WHOIS-database lagrer oplysninger om domæner som f.eks. følgende:

• Registreringsoplysninger
  • Oprettelses- og udløbsdatoer
  • Navneservere

Du kan søge efter domæneoplysninger i en WHOIS-database ved at foretage et WHOIS-opslag.

Sådan foretager du et WHOIS-opslag

Følg disse trin for at foretage et WHOIS-opslag i Google Domains:

1. Søg efter domænet i Google Domains.
  2. Hvis domænet ikke kan købes, vises ikonet Ikke tilgængeligt Bloker .
  3. Hold musen over ikonet, og klik på Slå WHOIS op i den dialogboks, der vises.
Google Domains administrerer kun WHOIS-resultater for .COM og .NET-domæner. Registreringsdatabasen administrerer WHOIS-resultaterne for andre domæner. Du kan vælge at bruge privat registrering, men registreringsdatabasen styrer, hvilke felter der vises i et WHOIS-opslag.