Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Om resursposter

På samma sätt som ett recept är en lista med ingredienser och tillagningsanvisningar behöver webbplatsen information och anvisningar om hur den ska sammanställa de underliggande komponenterna, till exempel webbvärden eller e-postleverantören. Dessa uppgifter kallas för resursposter.

Resursposter lagras på namnservrar. När du köper en domän via Google Domains konfigureras namnservrar automatiskt och tillhandahålls utan extra kostnad. Du kan hantera och ändra de flesta resursposter direkt i Google Domains. Du kan även konfigurera anpassade namnservrar. När du använder anpassade namnservrar hanterar och ändrar du de flesta resursposterna via namnserverleverantören i stället.

Läs mer om resursposttyper och hur du hanterar resursposter i Google Domains.