Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Over resourcerecords

Je website heeft informatie en instructies nodig om alle onderliggende componenten te koppelen, zoals de webhost en de e-mailserviceprovider. Zulke stukjes informatie worden resourcerecords genoemd.

Resourcerecords worden opgeslagen op naamservers. Als je een domein koopt via Google Domains, stellen we de naamservers automatisch en zonder extra kosten voor je in. De meeste resourcerecords kun je rechtstreeks in Google Domains beheren en wijzigen. Je kunt ook aangepaste naamservers instellen. In dat geval beheer je de meeste resourcerecords via je naamserverprovider.

Bekijk meer informatie over de typen resourcerecords en hoe je resourcerecords beheert in Google Domains.