Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Om prisändringar för domänregistrering

När du köper, förnyar eller överför en domän kan du registrera den i ett år. Priset avgörs av domänändelsen. Google Domains prioriterar transparenta priser och försöker hålla priserna stabila.

Vi erbjuder premiumfunktioner för dina domäner utan extra kostnad.

• Integritetsskydd
  • Säker och tillförlitlig Cloud DNS
  • Kundsupport live dygnet runt alla dagar

I de flesta fall meddelar vi dig om priset för den årliga domänregistreringen ändras för din domän och domänen finns i en prenumeration som förnyas automatiskt.

När du lägger till fler år för domänregistreringen betalar du det nuvarande priset för domänändelsen. För att undvika framtida prisändringar kan du registrera vissa domänändelser upp till tio år i förväg. Åren efter det förnyas till det aktuella priset.

Läs om hur du förnyar domänregistreringen.