Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Hantera vyn Cloud Domains i Google Domains

När du jobbar med projekt i Google Cloud kan du lägga till kopplade Cloud-domäner i vyn Mina domäner i Google Domains.

Läs om hur du lägger till Cloud-domäner

Du kan lägga till ett Google Cloud-projekt i Google Domains, även domäner som du har tagit bort tidigare.

Tips! När du lägger till ett Cloud-projekt läggs även alla dess domäner till.

1. Öppna Google Domains på datorn.
  2. Logga in med Google-kontot du använder för att hantera Google Domains.
  3. Kopiera och klistra in https://domains.google.com/registrar/<domain_name> i ett nytt webbläsarfönster.
    • Ersätt <domain_name> med ditt domännamn i Cloud.
  4. Klicka på Lägg till Cloud-projekt.
    • Alla domäner som är kopplade till Cloud-projektet visas nu i Mina domäner.

Läs om hur du tar bort Cloud-projektdomäner

Du kan ta bort Google Cloud-projekt så att deras domäner inte öppnas i Google Domains.

1. Öppna Google Domains på datorn.
  2. Logga in med Google-kontot du använder för att hantera Google Domains.
  3. Klicka på Mina domäner.
  4. Välj domänen du vill ta bort.
  5. Klicka på Ta bort Cloud-projekt.
  6. Klicka på Ja, ta bort Cloud-projekt när du har fått bekräftelsemeddelandet.
    • Alla domäner som är kopplade till Cloud-projektet tas nu bort från Mina domäner.
Tips! Domänerna finns kvar på ditt Google Cloud-projektkonto.