Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Administrer visningen av Cloud-domener i Google Domains

Når du jobber med prosjekter i Google Cloud, kan du legge til tilknyttede Cloud-domener i Mine domener-visningen i Google Domains.

Finn ut hvordan du legger til Cloud-domener

Du kan legge til Google Cloud-prosjekter i Google Domains, inkludert domener du tidligere har fjernet.

Tips: Når du legger til et Cloud-prosjekt, legges også de tilhørende domenene til.

1. Åpne Google Domains på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen du bruker for å administrere Google-domenene dine.
  3. Kopier og lim inn «https://domains.google.com/registrar/<domenenavn>» i et nytt nettleservindu.
    • Erstatt <domenenavn> med Cloud-domenenavnet ditt.
  4. Klikk på Legg til Cloud-prosjektet.
    • Nå er alle domenene som er tilknyttet dette Cloud-prosjektet, oppført i Mine domener.

Finn ut hvordan du fjerner Cloud-prosjektdomener

Du kan fjerne Google Cloud-prosjekter, slik at de tilhørende domenene ikke åpnes i Google Domains.

1. Åpne Google Domains på en datamaskin.
  2. Logg på med Google-kontoen du bruker for å administrere Google-domenene dine.
  3. Klikk på Mine domener.
  4. Velg domenet du vil fjerne.
  5. Klikk på Fjern Cloud-prosjektet.
  6. Når du ser bekreftelsesmeldingen, klikker du på Ja, fjern Cloud-prosjektet.
    • Nå er alle domenene som er tilknyttet dette Cloud-prosjektet, fjernet fra Mine domener.
Tips: Domenene blir værende i Google Cloud-prosjektkontoen din.