Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Cloud-verkkotunnusten näkymän ylläpitäminen Google Domainsissa

Kun työstät projekteja Google Cloudissa, voit lisätä niihin liittyvät Cloud‑verkkotunnukset Google Domainsin Omat verkkotunnukset ‐näkymään.

Cloud-verkkotunnusten lisääminen

Voit lisätä Google Domainsiin Google Cloud ‑projektin, joka sisältää aiemmin poistamasi verkkotunnukset.

Vinkki: Kun lisäät Cloud-projektin, myös kaikki sen verkkotunnukset lisätään.

1. Avaa Google Domains tietokoneella.
  2. Kirjaudu sisään Google-tilillä, jota käytät Google Domainsin ylläpitämiseen.
  3. Kopioi ja liitä "https://domains.google.com/registrar/<domain_name>" uuteen selainikkunaan.
    • Korvaa <domain_name> Cloud-verkkotunnuksen nimellä.
  4. Klikkaa Lisää Cloud-projekti.
    • Kaikki tähän Cloud-projektiin liittyvät verkkotunnukset on nyt lisätty Omiin verkkotunnuksiin.

Cloud-projektien verkkotunnusten poistaminen

Voit poistaa Google Cloud ‑projekteja, jotta niiden verkkotunnukset eivät tule saataville Google Domainsissa.

1. Avaa Google Domains tietokoneella.
  2. Kirjaudu sisään Google-tilillä, jota käytät Google Domainsin ylläpitämiseen.
  3. Valitse Omat verkkotunnukset.
  4. Valitse poistettava verkkotunnus.
  5. Klikkaa Poista Cloud-projekti.
  6. Kun olet saanut vahvistusviestin, valitse Kyllä, poista Cloud-projekti.
    • Kaikki tähän Cloud-projektiin liittyvät verkkotunnukset on nyt poistettu Omista verkkotunnuksista.
Vinkki: Verkkotunnukset pysyvät Google Cloud ‑projektitililläsi.