Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Förnya och lägg till framtida år till din domänregistrering

Domänen upphör att gälla efter registreringsperioden om du inte förnyar den. Om du vill låsa det aktuella priset för hela perioden, utan att påverkas av prisändringar köper du registreringsår manuellt. Den typiska maximala registreringsperioden är tio år.

Viktigt! Vissa domäner kan bara förnyas automatiskt. Kontrollera referensen för domänändelse för att bekräfta domänuppgifterna.

Köpa flera års registrering

1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Öppna menyn Meny.
  4. Klicka på Registreringsinställningar.
  5. Scrolla ned till avsnittet för automatisk förnyelse.
  6. Klicka på Lägg till år.
  7. Välj det antal år du vill lägga till.
  8. Bekräfta köpet.
När du köper en registrering med flera år debiterar Google ditt konto, avbryter betalningarna för automatisk förnyelse för de år du köpt och meddelar dig. Du kan också köpa en flerårig registrering i kassan när du registrerar domänen.
Se till att betalningsmetoden är aktuell

När du byter eller ändrar ditt kreditkort bör du uppdatera betalningsuppgifterna för att undvika avbrott i tjänsten.

• Du måste betala med ett giltigt kreditkort.
  • När du köper registreringen debiterar Google Domains den sparade betalningsmetoden för alla dina domäner.
  1. Logga in på Google Domains.
  2. Välj namnet på din domän.
  3. Öppna menyn Meny.
  4. Klicka på Registreringsinställningar.
  5. Klicka på Uppdatera betalningsmetod under Automatisk förnyelse.
  6. Välj eller redigera en betalningsmetod.
  7. Klicka på Köp.