Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Verkkotunnuksen rekisteröinnin uusiminen ja vuosien lisääminen

Verkkotunnuksesi vanhenee rekisteröintijakson päätyttyä, ellet uusi sitä. Jos haluat pitää hinnan samana tulevaisuudessakin, voit ostaa rekisteröintivuosia manuaalisesti. Rekisteröintijakson enimmäisaika on tavallisesti kymmenen vuotta.

Tärkeää: Jotkin verkkotunnukset voidaan uusia vain automaattisesti. Katso verkkotunnuksen tiedot verkkotunnuksen päätteen viitteestä.

Useiden rekisteröintivuosien ostaminen

1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko.
  4. Valitse Rekisteröintiasetukset.
  5. Vieritä alas automaattisen uusinnan osioon.
  6. Valitse Lisää vuosia.
  7. Valitse lisättävien vuosien määrä.
  8. Vahvista ostos.
Kun ostat useamman vuoden rekisteröinnin, Google veloittaa tiliäsi, peruuttaa automaattisen uusinnan maksut ostettujen vuosien osalta ja lähettää sinulle ilmoituksen. Voit myös ostaa rekisteröinnin useammaksi vuodeksi, kun rekisteröit verkkotunnuksen ensimmäistä kertaa.
Pidä maksutapasi ajan tasalla

Kun vaihdat credit-kortin tai muutat sitä, päivitä maksutietosi palvelun keskeytymisen välttämiseksi.

• Sinun on maksettava voimassa olevalla credit-kortilla.
  • Kun ostat rekisteröinnin, Google Domains veloittaa tallennetulta maksutavalta kaikki verkkotunnuksesi.
  1. Kirjaudu Google Domainsiin.
  2. Valitse verkkotunnuksesi nimi.
  3. Avaa valikko Valikko.
  4. Valitse Rekisteröintiasetukset.
  5. Valitse Automaattinen uusinta ‐kohdasta Päivitä maksutapa.
  6. Valitse maksutapa tai muokkaa maksutapaa.
  7. Klikkaa Osta.

Muita artikkeleita