Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Stå värd för en Squarespace-webbplats på domänen

Skapa eller koppla en Squarespace-webbplats till Google-domänen för mallar och alternativ som kan anpassas för företaget, butiken eller bloggen.

När du registrerar dig för Squarespace ingår följande funktioner:

• kostnadsfri provperiod på 14 dagar
  • fyra olika prenumerationer från 12 till 46 USD/månad
  • mobilkompatibel redan från början
  • kundtjänst dygnet runt

Skapa en Squarespace-webbplats

1. Öppna Google Domains på datorn.
  2. Logga in med det konto som du använde när du köpte domänen.
  3. Klicka på domännamnet du vill hantera.
  4. Öppna menyn Meny.
  5. Klicka på Webbplats följt av Skapa webbplats.
  6. Klicka på Fortsätt under Premiumwebbplats.
  7. Klicka på Börja med Squarespace.
  8. Följ anvisningarna i Squarespace för att ansluta din domän.

Tips! Det kan ta upp till 48 timmar innan uppdateringarna börjar gälla. Om domänadressen inte läses in efter 48 timmar kontaktar du onlinesupporten för Squarespace.

Ansluta en Squarespace-webbplats till en domän

Använd Google Domains med Squarespace för att automatiskt ansluta din domän till en webbplats.

1. Öppna Google Domains.
  2. Logga in med det Google-konto som du använde när du köpte domänen.
  3. Klicka på domännamnet du vill hantera.
  4. Öppna menyn Meny.
  5. Klicka på Webbplats följt av Skapa webbplats.
    • Du skapar inte en ny webbplats. Detta är för att hjälpa dig att ansluta till rätt tjänst.
  6. Klicka på Visa alla partner.
  7. Klicka på Fortsätt under Squarespace följt av Logga in på befintligt konto.
  8. Valfritt: Om du har skapat flera webbplatser eller butiker väljer du den du vill ansluta till domänen.
  9. Klicka på Anslut domän.
  10. När du har fått en fråga om du vill ansluta domänen till tjänsten klickar du på Ja, anslut.

Tips! Det kan ta upp till 48 timmar innan uppdateringarna börjar gälla.