Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Squarespace-sivuston hostaaminen verkkotunnuksessa

Luo Squarespace-sivusto tai yhdistä se Google Domainsiin, niin voit käyttää yrityksellesi, kaupallesi tai blogillesi muokattavia malleja ja ominaisuuksia.

Kun rekisteröidyt Squarespaceen, saat seuraavat ominaisuudet:

• maksuton 14 päivän kokeilu
  • neljä eri pakettia hinnoiltaan 12–46 $/kk
  • mobiilivalmis alusta alkaen
  • ympärivuorokautinen asiakaspalvelu.

Squarespace-sivuston luominen

1. Avaa Google Domains tietokoneella.
  2. Kirjaudu sisään Google ‑tilillä, jolla ostit verkkotunnuksesi.
  3. Klikkaa verkkotunnuksen nimeä.
  4. Avaa valikko Valikko.
  5. Klikkaa Sivusto ja sitten Luo sivusto.
  6. Valitse Premium-sivuston kohdasta Jatka.
  7. Klikkaa Aloita palvelussa Squarespace.
  8. Yhdistä Squarespace verkkotunnukseesi ohjeiden mukaisesti.

Vinkki: Voi kestää 48 tuntia ennen kuin päivitykset tulevat voimaan. Jos verkkotunnuksen URL-osoite ei toimi 48 tunnin kuluttua, ota yhteyttä Squarespacen verkkotukeen.

Squarespace-sivuston yhdistäminen verkkotunnukseen

Yhdistä verkkotunnuksesi sivustoon automaattisesti Google Domainsin ja Squarespacen avulla.

1. Avaa Google Domains.
  2. Kirjaudu sisään Google ‑tilillä, jolla ostit verkkotunnuksesi.
  3. Klikkaa verkkotunnuksen nimeä.
  4. Avaa valikko Valikko.
  5. Klikkaa Sivusto ja sitten Luo sivusto.
    • Nyt ei luoda uutta sivustoa. Tarkoitus on vain luoda yhteys haluttuun palveluun.
  6. Valitse Näytä kaikki kumppanit.
  7. Valitse Squarespace-kohdasta Jatka ja sitten Kirjaudu olemassa olevalle tilille.
  8. Valinnainen: Jos olet luonut useita sivustoja tai kauppoja, valitse niistä se, jonka haluat yhdistää verkkotunnukseesi.
  9. Valitse Yhdistä verkkotunnus.
  10. Kun sinulta kysytään, haluatko yhdistää verkkotunnuksesi palveluun, valitse Kyllä, yhdistä.

Vinkki: Voi kestää 48 tuntia ennen kuin päivitykset tulevat voimaan.