Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Host et Squarespace-website på dit domæne

Opret eller knyt et Squarespace-website til dit Google-domæne for at få skabeloner og muligheder, der kan tilpasses til din virksomhed, butik eller blog.

Når du tilmelder dig Squarespace, får du følgende funktioner:

• En 14-dages prøveperiode uden beregning
  • Fire abonnementer fra 12-46 USD pr. måned
  • Klar til mobil fra starten
  • Kundeservice døgnet rundt alle dage

Opret et Squarespace-website

1. Åbn Google Domains på din computer.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe dit domæne.
  3. Klik på det domænenavn, du vil administrere.
  4. Åbn Menu Menu.
  5. Klik på Website og derefter Konfigurer website.
  6. Klik på Fortsæt under "Premium-website".
  7. Klik på Begynd med Squarespace.
  8. Følg vejledningen på Squarespace for at tilknytte dit domæne.

Tip! Det kan tage op til 48 timer, før opdateringer træder i kraft. Hvis domænets webadresse ikke indlæses efter 48 timer, skal du kontakte Squarespaces onlinesupport.

Knyt et Squarespace-website til dit domæne

Brug Google Domains med Squarespace til automatisk at knytte dit domæne til et website.

1. Åbn Google Domains.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe dit domæne.
  3. Klik på det domænenavn, du vil administrere.
  4. Åbn Menu Menu.
  5. Klik på Website og derefter Konfigurer website.
    • Du opretter ikke et nyt website. Dette er for at hjælpe dig med at oprette forbindelse til den rigtige tjeneste.
  6. Klik på Se alle partnere.
  7. Under "Squarespace" skal du klikke på Fortsæt og derefter Log ind på en eksisterende konto.
  8. Valgfrit: Hvis du har oprettet flere websites eller butikker, skal du vælge det/den, du vil knytte til dit domæne.
  9. Klik på Tilknyt domæne.
  10. Når du er blevet spurgt, om du vil knytte dit domæne til tjenesten, skal du klikke på Ja, tilknyt domænet.

Tip! Det kan tage op til 48 timer, før opdateringer træder i kraft.