Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Host en Blogger-blog på dit domæne

Få flere oplysninger om, hvordan du opretter, opdaterer og redigerer blogs i Hjælp til Blogger.

Host en blog på dit domæne som startside, eller link den til et bestemt underdomæne. Gå til Konfigurer et brugerdefineret domæne for at se, hvordan du bruger et underdomæne.

Fordelene omfatter:

• Et SSL-certifikat er inkluderet
  • Et globalt CDN, der sikrer hurtig ydeevne
Tip! Hvis du vil hoste en eksisterende blog på dit domæne, skal du være ejer af bloggen eller administrator med tilladelse til at administrere dens indstillinger. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer adgangen til din blog.

Opret en blog på dit domæne

Sådan opretter du en blog på Blogger:

1. Åbn Google Domains på din computer.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe dit domæne.
  3. Klik på det domænenavn, du vil administrere.
  4. Åbn Menu Menu.
  5. Klik på Website og derefter Konfigurer website.
  6. Under "Blog leveret af Blogger" skal du klikke på Fortsæt og derefter Begynd med Blogger.
  7. Følg vejledningen i Blogger.

Tip! Det kan tage op til 48 timer, før opdateringer træder i kraft.

Knyt en eksisterende blog til dit domæne

Hvis du vil knytte en blog, som allerede findes, til dit domæne i Blogger, kan du få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer et brugerdefineret domæne.

Sådan knytter du din blog til dit domæne i Google Domains:

1. Åbn Google Domains på din computer.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe dit domæne.
  3. Klik på det domænenavn, du vil administrere.
  4. Åbn Menu Menu.
  5. Klik på Website og derefter Konfigurer website.
  6. Under "Blog leveret af Blogger" skal du klikke på Fortsæt og derefter Log ind på en eksisterende konto.
  7. Log ind med samme konto til både Blogger og Domains.
    1. Sørg for, at du er ejer af bloggen eller blogadministrator med tilladelse til at få adgang til bloggen. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer adgangen til din blog.
  8. Angiv det underdomæne, du vil bruge. Dette er teksten til venstre for domænenavnet. F.eks. er underdomænet til "www.eksempel.dk" "www".
  9. Under Blog skal du bruge pil ned til at vælge den blog, du vil tilknytte.
  10. Valgfrit: Hvis du vil omdirigere brugere fra "mydomain.com" til "www.mydomain.com", skal du vælge Omdiriger også [eksempel.com] til [blognavn].
  11. Klik på Tilknyt blog.

Tip! Det kan tage op til 48 timer, før opdateringer træder i kraft.