Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Firebase-projektin hostaaminen verkkotunnuksessa

Kun olet ostanut verkkotunnuksen, voit tukea mobiilisovellusta, verkkosovellusta tai staattista sivustoa luomalla ja yhdistämällä Firebase-projektin.

Ominaisuuksia:

• staattinen hostaus ilman lisämaksua
  • SSL-varmenne
  • tehokkaan suorituskyvyn takaava globaali CDN
  • skaalaaminen ylös tai alas kävijämäärien ja käytön mukaan.

Firebase-projektin luominen verkkotunnuksessa

1. Avaa Google Domains tietokoneella.
  2. Kirjaudu sisään Google ‑tilillä, jolla ostit verkkotunnuksesi.
  3. Klikkaa verkkotunnuksen nimeä.
  4. Avaa valikko Valikko.
  5. Klikkaa Sivusto ja sitten Luo sivusto.
  6. Valitse Firebasen staattinen hostaus ‑kohdassa Jatka ja sitten Aloita palvelussa Firebase.
  7. Jos sinulla on useita Google-tilejä, valitse se, jolla ostit verkkotunnuksesi.
  8. Valitse Lisää projekti.
  9. Seuraa Firebasen ohjeita.

Firebase-projektin yhdistäminen verkkotunnukseen

1. Valitse Firebase-valikosta Hosting ja sitten Aloita.
  2. Valitse Hostingin yleiskatsaus ‐sivulta Lisää oma verkkotunnus.
  3. Lisää käytettävän verkkotunnuksen nimi. Jos olet lisännyt oikean pääverkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen (esim. www.esimerkki.fi tai sovellus.esimerkki.fi), verkkotunnus vahvistetaan.
  4. Kopioi kummankin A-tietueen IP-osoitteet Arvo-kohdasta.
  5. Mene Google Domainsiin.
  6. Valitse Valikko ja sitten DNS ja sitten Omat resurssitietueet ja sitten Lisää.
  7. Lisää molemmat Firebasesta kopioidut IP-osoitteet.
    • Voit lisätä A-tietueeseen useita IP-osoitteita klikkaamalla Lisää kenttiä tähän tietueeseen.
  8. Palaa Firebaseen.
  9. Valitse Valmis.

Vinkki: Voi kestää 48 tuntia ennen kuin päivitykset tulevat voimaan. Jos verkkotunnuksen URL-osoite ei toimi 48 tunnin kuluttua, ota yhteyttä Firebasen tukeen.