Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Host et Firebase-projekt på dit domæne

Når du har købt et domæne, kan du oprette og tilknytte et Firebase-projekt, der understøtter din mobilapp, din webapp eller dit statiske website.

Funktionerne omfatter:

• Statisk hosting uden yderligere omkostninger
  • Et SSL-certifikat er inkluderet
  • Et globalt CDN, der sikrer hurtig ydeevne
  • Skalerbarhed op eller ned, afhængigt af besøgendes brug

Opret et Firebase-projekt på dit domæne

1. Åbn Google Domains på din computer.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe dit domæne.
  3. Klik på det domænenavn, du vil administrere.
  4. Åbn Menu Menu.
  5. Klik på Website og derefter Konfigurer website.
  6. Under "Statisk hosting leveret af Firebase" skal du klikke på Fortsæt og derefter Start med Firebase.
  7. Hvis du har flere Google-konti, skal du vælge den konto, du brugte til at købe dit domæne.
  8. Klik på Tilføj projekt.
  9. Følg vejledningen i Firebase.

Knyt dit Firebase-projekt til dit domæne

1. I Firebase-menuen skal du vælge Hosting og derefter Get started [Kom godt i gang].
  2. På Hosting-oversigtssiden skal du klikke på Add custom domain [Tilføj brugerdefineret domæne].
  3. Angiv navnet på det domæne, du vil bruge. Hvis du angiver det korrekte roddomæne eller underdomæne, f.eks. www.eksempel.dk eller app.eksempel.dk, bekræftes domænet.
  4. Under "Value" [Værdi] skal du kopiere IP-adresserne på begge A-registreringer.
  5. Gå til Google Domains.
  6. Klik på Menu og derefter DNS og derefter Tilpassede ressourceregistreringer og derefter Tilføj.
  7. Angiv begge IP-adresser, der er kopieret fra Firebase.
    • Klik på Føj mere til denne registrering for at føje flere IP-adresser til en A-registrering.
  8. Gå tilbage til Firebase.
  9. Klik på Finish [Udfør].

Tip! Det kan tage op til 48 timer, før opdateringer træder i kraft. Hvis domænets webadresse ikke indlæses efter 48 timer, skal du kontakte Firebase-support.