Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Tietoa .day-verkkotunnuksista

Valitse alta kategoria, niin näet .day-verkkotunnusten hinnan, ehdot ja rajoitukset, rekisteröintitiedot, yksityisyyden suojauksen ja muut tiedot.

Hinta

Tyyppi

Hinta

Lue lisää

Vuosittainen rekisteröinti

12 USD ($)

Verkkotunnuksen ostaminen

Vanhentuneen tai poistetun verkkotunnuksen palauttamismaksu

80 USD ($)

Verkkotunnuksen palauttaminen

Ehdot ja rajoitukset

Ehdot ja rajoitukset

Tiedot

Katso lisätietoja

Tietueen rekisteröijä

Google Domains

Mikä tietueen rekisteröijä on?

Rekisteri

Google-rekisteri

Tietoja rekistereistä

ccTLD

Ei

Maakoodilliset ylätason verkkotunnukset (country code top-level domains, ccTLD) on yleensä varattu maille, täysivaltaisille valtioille tai valtioiden alaisuuteen kuuluville alueille.

Rajoitukset

Ei

Rekisteröinti

Rekisteröintitiedot

Tiedot

Katso lisätietoja

Rekisteröinnin enimmäisaika

10 vuotta

Tämä on enimmäismäärä vuosia, jonka verkkotunnuksen rekisteröintiin voi lisätä manuaalisesti.

Siirron ostovaatimus

Yksi vuosi

Tietoja verkkotunnuksen siirrosta Google Domainsiin

Siirron valtuutusvaatimus

Ei

Jos nykyinen verkkotunnuksen haltija vaatii valtuutuksen ennen siirron toteuttamista, hän saa vahvistussähköpostin.

Automaattisen uusinnan ja vanhenemispäivän välinen aika

0 päivää

Jos automaattinen uusinta on käytössä, Google Domains veloittaa maksun automaattisesta uusinnasta näin monta päivää ennen rekisteröinnin vanhenemista tai sen jälkeen.

Automaattisen uusinnan lisäaika

15 päivää

Jos automaattinen uusinta on käytössä, sinulla on rekisteröinnin vanhenemisen jälkeen näin monta päivää aikaa päivittää maksutapasi ennen kuin palvelu keskeytyy.

Aikaa vanhenemisesta palvelun keskeytymiseen

0 päivää

Jos automaattinen uusinta ei ole käytössä ja rekisteröinti vanhenee, palvelu keskeytyy tietyn ajan kuluttua.

Uusimisen lisäaika

30 päivää

Kun verkkotunnuksesi vanhenee, sinulla on tietyn verran aikaa uusia verkkotunnus vuodeksi.

Lisätietoja hinnasta on hintaosiossa yllä.

Palauttamisen lisäaika

30 päivää

Uusimisen lisäajan jälkeen sinulla on tietyn verran aikaa palauttaa verkkotunnus vuodeksi. Sen jälkeen verkkotunnus tulee julkisesti rekisteröitäväksi.

Lisätietoja hinnasta on hintaosiossa yllä.

Saatavuuden odotusaika

35 päivää

Kun verkkotunnus poistetaan, verkkotunnus tulee julkisesti rekisteröitäväksi tämän ajan kuluttua.

Yksityisyyden suojaus

Yksityisyyden suojaus

Tiedot

Lue lisää

Yksityisyyden suojaus sallittu

Kyllä

Tietoja yksityisyyden suojauksesta

Yksityisyyden suojauksen tarjoaja

Contact Privacy

Tietosuojakäytäntö

DNS-järjestelmän tiedot

DNS-tiedot

Tiedot

Katso lisätietoja

Verkkotunnus tukee myös muita kuin ASCII-merkkejä (esimerkiksi À, É, Î tai グ)

Kyllä

IANA-tietovaraston IDN-käytännöt

Verkkotunnuksen nimen sallittu merkkimäärä

1‒63

Verkkotunnus voi sisältää kirjaimia, numeroita tai molempia. Merkkirajoitus koskee vain verkkotunnusta, ei sen päätettä (esim. .com tai .net).

Nimipalvelimien määrä

2–12

Verkkotunnuksen nimipalvelimien määritykset

Tukee DNSSEC‑tietoturvalaajennuksia (Domain Name System Security Extension)

Kyllä

DNSSEC-suojauksen käyttöönotto