Google har inngått en avtale om at Squarespace, Inc. skal kjøpe alle domenenavnregistreringer fra Google Domains. Squarespace er domeneforvalteren for domenet ditt, og vilkårene for bruk av Squarespace gjelder. Google administrerer imidlertid domenet ditt i løpet av en overgangsperiode. Etter denne overgangsperioden blir domenet ditt overført til Squarespace, og fra og med overføringen er dataene dine underlagt personvernreglene til Squarespace. Finn ut mer om avtalen.

Vær vert for et nettsted på domenet ditt

Du kan være vert for et nettsted, en blogg eller en nettbutikk på domenet du har registrert i Google Domains.

Google har verktøy og ressurser du kan bruke til å lage nettsteder. Du kan

Partnere og nettstedsbyggere

Disse partnerne og nettstedsbyggerne kan koble direkte til Google-domenet ditt, så du trenger ikke å legge inn noen DNS-oppføring manuelt:

Statisk vertstjeneste

Du kan også være vert for filer og nettprogrammer på domenet ditt med Firebase.

Andre tredjepartstjenester

Tredjepartstjenester kan også koble til domenet ditt for å være vert for nettsteder, blogger eller nettbutikker. Du må ha en ressurspost fra tredjepartstjenesten.

Hver enkelt vertstjeneste har sin egen veiledning for ressursposter. Kontakt tjenesteleverandøren for å få en DNS-konfigurasjon for tjenesten.

1. Gå til Google Domains.
  2. Logg på med Google-kontoen du brukte da du kjøpte domenet.
  3. Klikk på domenenavnet du vil administrere.
    • Hvis du ikke finner domenenavnet ditt, må du sjekke at du er logget på med kontoen du brukte da du registrerte domenet.
  4. Åpne menyen Meny.
  5. Klikk på DNS.
  6. Under «Egendefinerte poster» legger du til ressursposten fra tredjepartstjenesten.
  7. Klikk på Lagre.