Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Verkkosivuston hostaaminen verkkotunnuksessa

Voit hostata verkkosivustoa, blogia tai verkkokauppa Google Domainsiin rekisteröidyssä verkkotunnuksessa.

Voit luoda verkkosivuston Googlen työkalujen ja materiaalien avulla. Voit

Kumppanit ja verkkosivuston luontityökalut

Nämä kumppanit ja verkkosivuston luontityökalut voivat muodostaa yhteyden suoraan Google-verkkotunnukseen, joten sinun ei tarvitse lisätä DNS-tietuetta manuaalisesti:

Staattinen hosting-palvelu

Voit myös hostata verkkotunnuksessa tiedostoja ja verkkosovelluksia Firebasen avulla.

Muut kolmannen osapuolen palvelut

Kolmannen osapuolen palvelut voivat muodostaa yhteyden verkkotunnukseen verkkosivuston, blogin tai verkkokaupan hostaamista varten. Tarvitset kolmannen osapuolen palvelun toimittaman resurssitietueen.

Jokaisella hosting-palvelun tarjoajalla on omat resurssitietueita koskevat ohjeensa. Pyydä palveluntarjoajalta tiedot palvelun DNS-määrityksestä.

1. Avaa Google Domains.
  2. Kirjaudu sisään Google ‑tilillä, jolla ostit verkkotunnuksesi.
  3. Klikkaa verkkotunnuksen nimeä.
    • Jos et näe verkkotunnuksesi nimeä, varmista, että olet kirjautuneena samalle tilille, jolla rekisteröit verkkotunnuksesi.
  4. Avaa valikko Valikko.
  5. Valitse DNS.
  6. Lisää Omat tietueet ‐kohdassa kolmannen osapuolen palvelun antama resurssitietue.
  7. Klikkaa Tallenna.