Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Host et website på dit domæne

Du kan hoste dit website, din blog eller din onlinebutik på dit domæne, der er registreret på Google Domains.

Google har værktøjer og ressourcer til at hjælpe dig med at oprette et website. Du kan:

Partnere og websiteværktøjer

Disse partnere og websiteværktøjer kan oprette forbindelse direkte til dit Google-domæne, så du ikke behøver at angive en DNS-registrering manuelt:

Statisk hosting

Du kan også hoste filer og webapps på dit domæne med Firebase.

Andre tredjepartstjenester

Tredjepartstjenester kan også tilknytte dit domæne for at hoste et website, en blog eller en onlinebutik. Du skal bruge en ressourceregistrering, som leveres af tredjepartstjenesten.

Hver webhost har sin egen vejledning til ressourceregistreringer. Kontakt din tjenesteudbyder for at få en DNS-konfiguration til deres tjeneste.

1. Åbn Google Domains.
  2. Log ind med den Google-konto, du brugte til at købe dit domæne.
  3. Klik på det domænenavn, du vil administrere.
    • Hvis du ikke kan se dit domænenavn, skal du sørge for, at du er logget ind med den konto, du brugte til at registrere dit domæne.
  4. Åbn Menu Menu.
  5. Klik på DNS.
  6. Tilføj den ressourceregistrering, der leveres af tredjepartstjenesten, under "Tilpassede registreringer".
  7. Klik på Gem.