Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Ændringer af automatiske betalinger i Indien på grund af Reserve Bank of Indias regler

Få oplysninger om, hvorfor vi har foretaget ændringer

På grund af reglerne fra Reserve Bank of India skal Google oprette en elektronisk fuldmagt for dit kort i forbindelse med faste automatiske betalinger. Automatiske betalinger i Indien vil være begrænset til 5.000 INR pr. transaktion.

Dette påvirker alle brugere, men der er nogle forskelle, afhængigt af om du er ny kunde eller eksisterende bruger.

Når du opretter et nyt abonnement

I forbindelse med nye abonnementer er alle automatiske betalinger med kredit- og betalingskort underlagt underretningen vedrørende elektroniske fuldmagter fra Reserve Bank of India

Dette kræver, at Google konfigurerer en elektronisk fuldmagt for dit kort og begrænser automatiske betalinger til 5.000 INR pr. transaktion. Dette kan påvirke dine betalinger på Google Domains.

Sådan løser du problemer med aktuelle faste betalinger

Dine nuværende faste betalinger kan mislykkes på grund af Reserve Bank of Indias regler. Dette omfatter både domæneregistrering og fornyelser af Google Workspace.

Hvis du har aktiveret automatiske betalinger, og dit kort er klar til en elektronisk fuldmagt, kan du løse problemet med dit abonnement ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på din Google Domains-konto, og gå til fanen "Mine domæner".
  2. Klik på Opdater nu i feltet Kritisk advarsel øverst på siden.

Du kan også generere en elektronisk fuldmagt til dine Google Domains-abonnementer ved at følge denne vejledning:

1. Log ind på Google Payments, og klik på klokkeikonet øverst til højre for at se dine underretninger.
  2. Klik på Løs problemet nu i underretningen for din Google Domains-konto for at løse problemet med dine faste betalinger.

Du kan muligvis ikke oprette en ny elektronisk fuldmagt, hvis din bank ikke understøtter denne bestemmelse endnu. Hvis dine abonnementer skal forblive aktive, skal du fortsætte med at foretage manuelle betalinger, så snart betalingen forfalder.

Foretag en manuel betaling

Hvis din konto på et tidspunkt ikke længere kører, fordi der ikke er valgt en automatisk betalingsmulighed til fast abonnementsbetaling, kan du følge vejledningen nedenfor:

Forny et domænenavn med en manuel betaling

Hvis du vil forny dit domænenavn, skal du gøre det manuelt.

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg navnet på dit domæne.
  3. Øverst til venstre skal du klikke på Menu and then Indstillinger for registrering.
  4. Rul ned til sektionen for automatisk fornyelse.
  5. Klik på Tilføj år, og vælg det antal år, du vil tilføje.
  6. Klik på Fortsæt til betaling for at tilføje dine betalingsoplysninger.
  7. Klik på Køb.
Tip! Du kan også klikke på Tilføj år direkte på siden Domæneoversigt for dit udløbne domæne.

Foretag en manuel Workspace-abonnementsbetaling

Hvis din Workspace-abonnementsbetaling forfalder, eller dit abonnement er blevet suspenderet, fordi muligheden for automatisk betaling ikke er tilgængelig, og du har købt Workspace via Google Domains, skal du gennemføre din abonnementsbetaling manuelt.

1. Log ind på Google Domains.
  2. Vælg dit domæne.
  3. Øverst til venstre skal du klikke på Menu and then Klik på Mail.
  4. Klik på Betal nu under "Valgmuligheder ved konfiguration af mail".
  5. Klik på Betal nu ud for "Faktureringsoplysninger".
  6. Klik på Køb.
Tip! Du behøver ikke at ændre dine betalingsoplysninger for at gennemføre dit køb.