Google har ingått ett avtal med Squarespace, Inc. som köper upp alla domännamnsregistreringar av Google Domains. Squarespace är postens registrar för domänen och Squarespaces användarvillkor gäller. Google hanterar dock din domän under en övergångsperiod. Efter övergångsperioden flyttas din domän över till Squarespace. Vid överföringen omfattas dina uppgifter av Squarespaces integritetspolicyLäs mer om avtalet.

Jag hittar inte min domän

Viktigt: G Suite heter nu Google Workspace – där finns nu allt på ett ställe. Läs mer om Google Workspace.

Om din domän är registrerad hos Google Domains loggar du in med rätt konto.

Om du får meddelandet ”Du har inga domäner ännu!” kontrollerar du om

• du använder rätt Google-konto. Visa kontot genom att klicka på profilbilden eller initialen uppe till höger i webbläsaren.
  • domänen är registrerad hos Google Domains. Utför en WHOIS-sökning för att hitta mer information om din domän.
  • du har registrerat domänen hos en av Google Workspaces andra domänvärdpartner. Du kan bara använda konsolen i Google Domains för att hantera domäner som registrerats direkt hos oss.

Om du fortfarande inte hittar domänen kontaktar du Google Domains support.

Logga in med ett annat konto

Du kan ha använt ett annat Google-konto när du köpte domänen. Byt konto för att hitta din domän.

1. Öppna Google Domains.
  2. Välj profilbilden eller initialen uppe till höger.
  3. Välj eller lägg till e-postadressen för det konto du använde när du registrerade domänen.

Tips: Se till att du loggar in på det konto du använde när du registrerade domänen, eftersom du kan ha uppdaterat inställningarna för att få aviseringar till en annan e-postadress.

Kontrollera administratörskonsolen för Google Workspace

Om du köpte och registrerade domänen via Google Workspace visas den inte i Google Domains. Leta efter domänen i administratörskonsolen för Google Workspace.