Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Verkkotunnusta ei löydy

Tärkeää: G Suite on nyt Google Workspace, jossa kaikki on samassa paikassa. Lue lisää Google Workspacesta.

Jos sinulla on Google Domainsiin rekisteröity verkkotunnus, kirjaudu oikealle tilille.

Jos saat edelleen saman ilmoituksen, tarkista seuraavat:

• Oletko kirjautuneena oikealle Google-tilille. Voit tarkistaa asian klikkaamalla selaimen oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta.
  • Onko verkkotunnus hankittu Google Domainsista. Katso verkkotunnuksesi tiedot WHOIS-haulla
  • Onko verkkotunnus hankittu Google Workspacen muulta domain host ‑kumppanilta. Voit käyttää Google Domains ‑konsolia vain suoraan Google Domainsissa rekisteröityjen verkkotunnusten ylläpitoon.

Jos et vieläkään löydä verkkotunnustasi, ota yhteys Google Domainsin tukeen.

Kirjaudu sisään toisella tilillä

Olet saattanut ostaa verkkotunnuksesi toisella Google-tilillä. Vaihda tilejä ja etsi verkkotunnusta.

1. Avaa Google Domains.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain.
  3. Valitse tai lisää sen tilin sähköpostiosoite, jolla rekisteröit verkkotunnuksen.

Vinkki: Varmista, että kirjaudut sisään tilillä, jolla rekisteröit verkkotunnuksen. Olet saattanut päivittää asetukset niin, että ilmoitukset lähetetään eri sähköpostiosoitteeseen.

Tarkasta Google Workspacen hallintakonsoli

Jos ostit ja rekisteröit verkkotunnuksesi Google Workspace kautta, se ei näy Google Domainsissa. Etsi verkkotunnusta Google Workspacen hallintakonsolista.