Google har indgået en aftale med Squarespace, Inc. vedrørende opkøbet af alle Google Domains' registreringer af domænenavne. Squarespace er registrator for dit domæne, og Squarespaces servicevilkår er gældende. Google administrerer dog dit domæne i en overgangsperiode. Efter en overgangsperiode vil dit domæne blive overflyttet til Squarespace, og ved overførsel vil dine data være underlagt Squarespaces privatlivspolitikFå flere oplysninger om aftalen.

Jeg kan ikke finde mit domæne

Vigtigt! G Suite hedder nu Google Workspace, og her finder du alt samlet på ét sted. Få flere oplysninger om Google Workspace.

Hvis dit domæne er registreret hos Google Domains, skal du logge ind med den korrekte konto.

Hvis du får meddelelsen "Du har ikke nogen domæner endnu!", så tjek, at:

• Du er på den rigtige Google-konto. Du kan se din konto ved at klikke på dit profilbillede eller initial øverst til højre i din browser.
  • Dit domæne er registreret hos Google Domains. Foretag et WHOIS-opslag for at få flere oplysninger om dit domæne.
  • Du har registreret domænet hos en af de andre domænehostpartnere i Google Workspace. Du kan kun bruge Google Domains-konsollen til at administrere domæner, der er registreret direkte hos os.

Hvis du stadig ikke kan finde dit domæne, kan du kontakte Google Domains-support.

Log ind med en anden konto

Du har muligvis købt dit domæne med en anden Google-konto. Skift konto for at finde dit domæne.

1. Åbn Google Domains.
  2. Vælg dit profilbillede eller initial øverst til højre.
  3. Vælg eller tilføj mailadressen til den konto, du brugte til at registrere dit domæne.

Tip! Sørg for, at du logger ind på den konto, du brugte til at registrere domænet, da du kan have opdateret indstillingerne til at modtage notifikationer på en anden mailadresse.

Gå til administrationskonsollen for Google Workspace

Hvis du har købt og registreret dit domæne via Google Workspace, vises det ikke i Google Domains. Søg efter dit domæne i administrationskonsollen for Google Workspace.