Administrer domenet ditt i Google Cloud Platform

Viktig: Hvis du faktureres for domenet ditt via G Suite, må du bruke denne artikkelen.

Google Cloud Platform Console (også kalt Cloud Console) er en sentral konsoll for administrering av Google Cloud-tjenestene dine, inkludert registreringsinnstillingene for domener som er kjøpt via denne plattformen.

Logg på Google Cloud Console for å administrere domenetillatelser og faktureringsinnstillinger samt få innsikt i alt som driver nettskyprogrammet ditt – inkludert nettprogrammer, dataanalyse, virtuelle maskiner, datalagring, databaser, nettverk og utviklertjenester.

Hvis du ikke kan logge på Cloud Console, har du kanskje ikke administratorrettigheter.

Tips:

• Adgangskontroll og fakturering og betalinger administreres i Google Cloud Platform-kontoen din.
  • Cloud Domains (og ikke Google Domains) er tilgjengelig i alle land der Google Cloud Platform er tilgjengelig.

Tips for Google Cloud Platform Console

Når du har kjøpt et domene via Google Cloud, kan du bruke Cloud Console til å

Finn ut mer om Google Cloud Platform Console.