Google heeft een overeenkomst gesloten om alle domeinnaamregistraties van Google Domains te verkopen aan Squarespace, Inc. Squarespace is nu de feitelijke registreerder van je domein en de Servicevoorwaarden van Squarespace zijn van toepassing. Google zal je domein nog wel blijven beheren tijdens de overgangsperiode. Daarna wordt je domein overgezet naar Squarespace. Na de overdracht zijn je gegevens onderworpen aan het Privacybeleid van Squarespace. Meer informatie over de overeenkomst

Je domein beheren in Google Cloud Platform

Belangrijk: Ga naar dit artikel als de kosten voor je domein via Google Workspace in rekening worden gebracht.

Google Cloud Platform Console (ook wel Cloud Console genoemd) is een centrale beheerdersconsole waar je Google Cloud-services kunt beheren, waaronder je domeinregistratie-instellingen voor domeinen die via dit platform zijn gekocht.

Log in bij Google Cloud Console om domeinrechten en factureringsvoorkeuren te beheren en inzicht te krijgen in alles wat ervoor zorgt dat je cloud-app werkt, zoals web-apps, gegevensanalyse, virtuele machines, datastore, databases, netwerkfunctionaliteit en ontwikkelaarsservices.

Als je niet kunt inloggen bij Cloud Console, heb je mogelijk geen beheerdersrechten.

Tips:

• Toegangsrechten, facturering en betalingen worden beheerd in je Google Cloud Platform-account.
  • Cloud Domains (dus niet Google Domains) is beschikbaar in alle landen waar Google Cloud Platform beschikbaar is.

Tips:

Tips voor Google Cloud Platform Console

Nadat je een domein hebt gekocht via Google Cloud, kun je het volgende doen met de Cloud Console:

Meer informatie over Google Cloud Platform Console