Squarespace, Inc. ja Google ovat solmineet sopimuksen, jonka seurauksena Squarespace ostaa kaikki Google Domainsin verkkotunnusten rekisteröinnit. Squarespace on verkkotunnuksen tietueen rekisteröijä, ja Squarespacen käyttöehtoja sovelletaan. Google ylläpitää verkkotunnusta siirtymäjakson aikana. Siirtymäjakson jälkeen verkkotunnus siirtyy Squarespaceen, ja siirron jälkeen dataan sovelletaan Squarespacen tietosuojakäytäntöäLue lisää sopimuksesta.

Verkkotunnuksen ylläpito Google Cloud Platformissa

Tärkeää: Jos sinua laskutetaan verkkotunnuksestasi Google Workspacen kautta, käytä tätä artikkelia.

Google Cloud Platform Consolen (eli Cloud Consolen) kautta voit hoitaa kaikkia Google Cloudin palveluitasi. Sieltä voit esimerkiksi muuttaa tämän alustan kautta ostettujen verkkotunnusten rekisteröintiasetuksia.

Kirjaudu Google Cloud Consoleen, niin voit käsitellä esimerkiksi verkkotunnusten lupia ja laskutusasetuksia ja löydät kaiken, mitä tarvitset pilvisovelluksesi tueksi — verkkosovellukset, data-analyysit, virtuaalikoneet, datastoret, tietokannat sekä verkko- ja kehittäjäpalvelut.

Jos et pääse kirjautumaan Cloud Consoleen, sinulla ei ehkä ole järjestelmänvalvojan oikeuksia.

Vinkkejä:

• Pääsyoikeudet ja laskutus hoidetaan Google Cloud Platform ‑tilin kautta.
  • Cloud Domains (ei Google Domains) on saatavilla kaikissa maissa, joissa Google Cloud Platform on saatavilla.

Vinkkejä:

Vinkkejä Google Cloud Platform Consolen käyttöön

Kun olet ostanut verkkotunnuksen Google Cloudista, voit Cloud Consolen kautta

Lue lisää Google Cloud Platform Consolesta.