Brug Microsoft Office-filer

Du kan redigere, kommentere og samarbejde om Microsoft Office-filer ved hjælp af Google Drev, Docs, Sheets og Slides på en af følgende måder:

• Åbn, rediger og gem Microsoft Office-filer i Google Drev
  • Konverter Microsoft Office-filer til Google Docs, Sheets eller Slides
  • Kommenter Microsoft Office-filer i Google Drev-forhåndsvisningen
  • Rediger Office-filer i Drev med Chrome-udvidelsen Office-kompatibilitetstilstand

Åbn, rediger og gem som Microsoft Office-filer i Google Drev

Når du uploader Microsoft Office-filer til Google Drev, kan du redigere, kommentere og samarbejde direkte i Microsoft Office-filerne ved hjælp af Google Docs, Sheets og Slides. Alle ændringer gemmes automatisk i filen i det oprindelige Microsoft Office-format. Se, hvordan du bruger redigering af Office-filer.

Konverter Microsoft Office-filer til Google Docs, Sheets eller Slides

Hvis du vil bruge Tilføjelser, Apps Script, beskyttede områdenavne eller oversættelsesmuligheder, kan du konvertere en Office-fil til Google Docs, Sheets eller Slides. Når du foretager en konvertering, skal du lave en kopi af din Microsoft Office-fil. Se, hvordan du konverterer en Microsoft Office-fil.

Kommenter Microsoft Office-filer i Google Drev-forhåndsvisningen

Du kan skrive og læse kommentarer til Microsoft Office-filer, PDF-filer, billeder og andre filer i Google Drev-forhåndsvisningen uden at foretage ændringer af den oprindelige fil. Se, hvordan du kommenterer disse filer i Google Drev.

Brug Microsoft Office-filer med en Chrome-udvidelse

Vigtigt! Denne udvidelse kan have problemer med kompatibilitet, når tilstanden Redigering af Office-filer bruges. Hvis du åbner en fil i tilstanden Redigering af Office-filer, skal du deaktivere denne udvidelse. Se, hvordan du deaktiverer en Chrome-udvidelse.

Microsoft Office-kompatibilitetstilstand er en Google Chrome-browserudvidelse, der giver dig mulighed for at åbne og redigere Microsoft Office-filer.  Se, hvordan du redigerer med Microsoft Office-kompatibilitetstilstand.