fFunktionen LENB

Funktionen LENB Returnerar längden på en sträng i byte.

Delar av en LENB-funktion

LENB(string)

Del Beskrivning
string Strängen för att få längden i byte

Anmärkningar

LENB returnerar samma värde som LENB om inmatningssträngen bara innehåller tecken med en byte.

Exempel

A B C
1 Ingång Formel Utdata
2 Aeñ =LENB(A2) 3
3 Aeñ =LEN(A3) 3
4 熊本 =LENB(A4) 4
5 熊本 =LEN(A5) 2

Relaterade funktioner

• MIDB: ​Funktionen MIDB returnerar en del av en sträng som börjar vid ett visst tecken och upp till ett angivet antal byte.
  • LEFTB: Funktionen LEFTB returnerar den vänstra delen av en sträng upp till ett visst antal byte.
  • RIGHTB: Funktionen RIGHTB returnerar den högra delen av en sträng upp till ett visst antal byte.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.