Wat is er nieuw in Google Documenten

De nieuwste updates in Google Documenten:

Augustus 2019

Bewerkingen volgen met een schermlezer

Je kunt nu de bewerkingen van meerdere bijdragers volgen met een schermlezer. Meer informatie over hoe je een bijdrager volgt

Juli 2019

Een kop- of voettekst verwijderen

Je kunt nu afzonderlijke kop- en voetteksten verwijderen. Meer informatie over hoe je kop- en voetteksten verwijdert

Eigenschappen voor kop- en voetteksten per sectie aanpassen

Je kunt nu kop- en voetteksten per sectie of paginanummer aanpassen. Meer informatie over hoe je eigenschappen per sectie wijzigt

Juni 2019

Documenten vergelijken in Google Documenten

Als je deze functies wilt gebruiken, moet je zijn ingelogd op het Google-account van je werk of school. Je bent momenteel niet ingelogd op een Google-account. Klik hier om in te loggen op je Google-account.
Je kunt twee documenten in Google Documenten vergelijken om de verschillen te zien. Meer informatie over documenten vergelijken

Sectie-einden toevoegen en bekijken in een document

Je kunt nu een volgende pagina of een doorlopend sectie-einde invoegen in Google Documenten. Vervolgens kun je de marges in elke sectie afzonderlijk aanpassen. Meer informatie over hoe je secties aanpast

April 2019

Trends en meer bijhouden met het verbeterde activiteitendashboard

Als je deze functies wilt gebruiken, moet je zijn ingelogd op het Google-account van je werk of school. Je bent momenteel niet ingelogd op een Google-account. Klik hier om in te loggen op je Google-account.Het activiteitendashboard houdt nu kijkers- en reactietrends bij in Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Meer informatie over het verbeterde activiteitendashboard

Office-bestanden bewerken met Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties

Je kunt nu via Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties rechtstreeks bewerkingen uitvoeren in, reageren op en samenwerken aan Office-bestanden. Meer informatie over hoe je Office-bestanden bewerkt

Februari 2019

Visuele update voor Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Sites

Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Sites krijgen een nieuw uiterlijk op internet. Bekijk hier meer informatie over het nieuwe uiterlijk.

Januari 2019

Een tekening uit Google Drive invoegen

Je kunt nu Google Tekeningen-bestanden in je document insluiten. Wanneer het bronbestand wordt geüpdatet, heb je de mogelijkheid om de ingesloten tekening ook te updaten. Meer informatie over hoe je vanuit Google Drive een tekening maakt en invoegt

November 2018

iPhone en iPad: een bladwijzer toevoegen in Google Documenten

Je kunt bladwijzers gebruiken om vanuit een document een koppeling naar een bepaalde sectie te maken. Meer informatie over hoe je een bladwijzer toevoegt op een iPhone of iPad

Oktober 2018

Een verticale liniaal gebruiken in Google Documenten

Je kunt nu tabellen in Google Documenten aanpassen met behulp van een verticale liniaal. Met de verticale en horizontale linialen kun je eenvoudig de breedte van cellen en marges bepalen. Meer informatie over hoe je verticale en horizontale linialen weergeeft en verbergt

Marges van kop- en voetteksten wijzigen

Je kunt de marges van kop- en voetteksten eenvoudig wijzigen in het menu Opmaak. Meer informatie over hoe je marges wijzigt

iPhone en iPad: een inhoudsopgave toevoegen in Google Documenten

Je kunt nu vanaf je iPhone of iPad een Google-document indelen door een inhoudsopgave toe te voegen. Elk item in de inhoudsopgave is gekoppeld aan een titel of kop in het document. Meer informatie over hoe je een inhoudsopgave maakt en bewerkt

iPhone en iPad: tabellen toevoegen en bewerken

Je kunt vanaf een iPhone of iPad bepaalde informatie in een document ordenen door een tabel toe te voegen. Meer informatie over hoe je tabellen toevoegt en bewerkt