Je meldingen beheren

Je kunt wijzigen hoe vaak je e-mailmeldingen krijgt voor reacties in Google Documenten, Tekeningen, Spreadsheets en Presentaties. In Google Documenten en Spreadsheets kun je ook de instellingen voor meldingen voor bewerkingen wijzigen. Je kunt kiezen of je meldingen wilt krijgen via e-mail of de browser.

Belangrijk: Wijzigingen in de instellingen voor meldingen zijn alleen van toepassing op het bestand dat je gebruikt.

Deze functie is niet beschikbaar op Android-apparaten. Als je meldingen wilt instellen, moet je dit op een computer doen.