Brug sidehoveder, sidefødder, sidetal og fodnoter

Du kan tilføje referencer i dit Google-dokument med fodnoter. I dokumenter, der er i formatet med sideinddeling, kan du tilføje sidetal, og du kan også medtage sidehoveder og sidefødder for at føje indhold til alle sider i dokumentet.

Bemærk! Du kan kun se og redigere sidetal, sidehoveder og sidefødder, når et dokument er i tilstanden "Udskriftslayout".

Tilføj et sidehoved eller en sidefod

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i dokumenter, der er i formatet uden sideinddeling. Hvis dit dokument allerede indeholder sidehoveder eller sidefødder, og du skifter til formatet uden sideinddeling, kan du ikke længere se sidehovederne og sidefødderne i dit dokument. Hvis du vil bruge og se sidehoveder og sidefødder, skal du sørge for, at dit dokument er i formatet med sideinddeling.

1. Åbn et dokument i Google Docs.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Tryk på Mere 더보기 øverst til højre.
  4. Aktivér "Udskriftslayout".
  5. Tryk på sidehovedet eller sidefoden.
  6. Skriv den ønskede tekst i dit sidehoved eller din sidefod.

Du kan fjerne sidehovedet eller sidefoden ved at ændre margenstørrelsen.

Tilføj sidetal

Vigtigt! Denne funktion er ikke tilgængelig i dokumenter, der er i formatet uden sideinddeling. Hvis du vil bruge denne funktion, skal du sørge for, at dit dokument er i formatet med sideinddeling

1. Åbn et dokument i Google Docs.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Tryk på Indsæt Insert.
  4. Tryk på Sidetal Indsæt sidenummer.
  5. Vælg, hvor sidetallene skal stå, og om første side skal springes over.

Tilføj eller se en fodnote

Tilføj en fodnote

1. Åbn et dokument i appen Google Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Rediger Rediger.
  3. Tryk på det sted, hvor fodnoten skal indsættes.
  4. I menuen øverst skal du trykke på Indsæt Insertog så Fodnote.
  5. Skriv din fodnote.

Se en fodnote

Tip! Hvis dit dokument er i format uden sideinddeling, vises alle fodnoter sammen i slutningen af dit dokument.

1. Åbn et dokument i appen Google Docs på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere 더보기.
  3. Aktivér Udskriftslayout.

Relaterede links

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.