Ylä- ja alatunnisteiden, sivunumeroiden ja alaviitteiden käyttäminen

Voit lisätä Google-dokumenttiin viittauksia alaviitteiden avulla. Jos kyseessä on sivumuotoinen dokumentti, voit lisätä sivunumeroita. Voit myös lisätä sisältöä dokumentin jokaiselle sivulle ylä- ja alatunnisteiden avulla.

Huom. Voit nähdä ja muokata sivunumeroita sekä ylä- ja alaviitteitä vain dokumentin ollessa tulostusasettelutilassa.

Ylä- tai alatunnisteen lisääminen

Tärkeää: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä dokumenteissa, jotka ovat sivuttomassa muodossa. Jos vaihdat ylä- tai alatunnisteita sisältävän dokumentin sivuttomaan muotoon, et enää näe ylä- ja alatunnisteita. Jos haluat käyttää ja nähdä ylä- ja alatunnisteita, varmista, että dokumentti on sivumuodossa.

1. Avaa dokumentti Google Docs ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Muokkaa Muuta.
  3. Valitse oikeasta yläkulmasta Lisää 더보기.
  4. Ota käyttöön Tulostusasettelu.
  5. Napauta ylä- tai alatunnistetta.
  6. Kirjoita ylä- tai alatunnisteeseen haluamasi teksti.

Jos haluat poistaa ylä- tai alatunnisteen tilan, muuta marginaalin kokoa.

Sivunumeroiden lisääminen

Tärkeää: Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä dokumenteissa, jotka ovat sivuttomassa muodossa. Varmista, että dokumentti on sivumuodossa, jotta voit käyttää ominaisuutta.

1. Avaa dokumentti Google Docs ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Muokkaa Muuta.
  3. Valitse Lisää Insert.
  4. Valitse Sivunumero Lisää sivunumero.
  5. Valitse, mihin kohtaan sivunumerot lisätään ja ohitetaanko ensimmäinen sivu.

Alaviitteen lisääminen tai katsominen

Alaviitteen lisääminen

1. Avaa dokumentti iPhonen tai iPadin Google Docs ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Muokkaa Muuta.
  3. Napauta kohtaa, johon haluat lisätä alaviitteen.
  4. Valitse yläreunan Valikosta Insertja sitten Alaviite.
  5. Kirjoita alaviite.

Alaviitteen katsominen

Vinkki: Jos dokumentti on sivuttomassa muodossa, kaikki alaviitteet näkyvät yhdessä dokumentin lopussa.

1. Avaa dokumentti iPhonen tai iPadin Google Docs ‑sovelluksessa.
  2. Valitse Lisää 더보기.
  3. Laita tulostusasettelu päälle.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.