Skriv ut fra Google Regneark

Du kan tilpasse hvordan du skriver ut et regneark med marginer, sideskift, topptekst, bunntekst og andre alternativer.

1. Åpne Google Regneark-appen på en Android-enhet.
  2. På regnearket du vil skrive ut, trykker du på Mer Mer.
  3. Trykk på Del og eksportér etterfulgt av Skriv ut Skriv ut.
  4. Trykk på Papirstørrelse øverst. Velg utskriftsinnstillingene.
  5. Følg veiledningen for å velge skriver.
  6. Trykk på Skriv ut Skriv ut.

Beslektede artikler

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.