Udskriv fra Google Sheets

Du kan tilpasse, hvordan du udskriver et regneark med margener, sideskift, sidehoveder, sidefødder og flere valgmuligheder.

Udskriv et regneark, enkelte ark eller celler

1. På din computer skal du åbne et regneark på sheets.google.com.
  2. Hvis du vil udskrive en del af et regneark, skal du vælge cellerne eller regnearket.
  3. Øverst skal du klikke på Filer og så Udskriv.
  4. Klik på Aktuelt ark .
    • Hvis du vil udskrive det fulde regneark, skal du klikke på Projektmappe.
    • Hvis du vil udskrive de celler, du har valgt i trin 2, skal du klikke på Markerede celler.
    • Hvis du vil udskrive det ark, du valgte i trin 2, skal du klikke på Aktuelt ark.
  5. Klik på Næste.
    • Hvis du bruger Chrome, skal du klikke på Udskriv i det vindue, der vises.
    • Hvis du bruger Firefox eller Safari, downloades en PDF-fil automatisk. I din PDF-fremviser skal du gå til Filer og så Udskriv.

Indsæt sideskift

1. På din computer skal du åbne et regneark på sheets.google.com.
  2. Øverst skal du klikke på Filer og så Udskriv.
  3. Klik på Angiv tilpassede sideskift.
  4. Træk linjerne til, hvor siden skal skifte. Hvert rektangel udskrives på sin egen side.
    • Hvis du vil fjerne et sideskift, skal du pege på en linje og klikke på Fjern Fjern.
  5. Når du er færdig, skal du klikke på Bekræft sideskift.

Formatér margener, sidehoveder, sidefødder eller sideindstillinger

Ændr margener

1. På din computer skal du åbne et regneark på sheets.google.com.
  2. Øverst skal du klikke på Filer og så Udskriv.
  3. Under "Margener" skal du klikke på Normal. Vælg en margentype.
  4. Du kan tilpasse dine margener ved at klikke på Tilpassede tal. Angiv nye margental.

Tilpas sidehoveder eller sidefødder

1. På din computer skal du åbne et regneark på sheets.google.com.
  2. Øverst skal du klikke på Filer og så Udskriv.
  3. Klik på Sidehoveder og sidefødder.
  4. Vælg de oplysninger, du vil medtage.
  5. Du kan ændre formatet eller placeringen af sidehovedet eller -foden ved at klikke på Rediger tilpassede felter. Foretag dine ændringer, og klik på Bekræft​.

Gentag rækker eller kolonner på tværs af sider

Du kan gentage frosne rækker eller kolonner på tværs af et udskrevet regnearks sider.

1. På din computer skal du åbne et regneark på sheets.google.com.
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du fryse en række eller kolonne.
  3. Øverst skal du klikke på Filer og så Udskriv.
  4. Klik på Sidehoveder og sidefødder.
  5. Vælg Gentag frosne rækker eller Gentag frosne kolonner.

Ændr sideretning eller papirstørrelse

1. På din computer skal du åbne et regneark på sheets.google.com.
  2. Øverst skal du klikke på Filer og så Udskriv.
  3. Under "Sideretning" skal du vælge Liggende format eller Stående format.
  4. Under "Papirstørrelse" skal du vælge størrelsen på det papir, du vil udskrive på. Hvis du vil tilføje en tilpasset papirstørrelse, skal du vælge Tilpasset størrelse og angive en højde og bredde.