Jobba offline i Google Dokument, Kalkylark och Presentationer

Om du inte är ansluten till internet kan du ändå skapa, visa och redigera filer i:

• Google Dokument
  • Google Kalkylark
  • Google Presentationer

Använda Google Dokument, Kalkylark och Presentationer offline

Du kan spara de senast öppnade dokumenten på din dator.

Innan du aktiverar offlineåtkomst

Så här aktiverar du offlineåtkomst

1. Öppna startsidan för Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer på datorn.
    Obs! Om du vill använda offlineåtkomst för ett annat Google-konto kontrollerar du att du är inloggad på rätt Chrome-profil. Läs om hur du byter Chrome-profil
  2. Klicka på huvudmeny Meny följt av Inställningar längst upp till vänster.
  3. Slå på Offline.
    Obs! Om du aktiverar offlineåtkomst för Dokument, Kalkylark, Presentationer eller Drive finns även resten tillgängligt offline.
  4. Öppna Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer i Chrome-webbläsaren om du vill jobba offline.

Göra specifika filer tillgängliga offline

Om du har tillräckligt med lagringsutrymme sparas vissa av dina senaste filer automatiskt offline. Så här väljer du manuellt filer att spara offline:

1. Följ stegen ovan för att aktivera offlineåtkomst på Google Drive.
  2. Öppna startskärmen för Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  3. På den fil du vill använda offline klickar du på Mer Fler.
  4. Klicka på Tillgänglig offline. En bockmarkering visas i det nedre vänstra hörnet för att visa att filen är tillgänglig offline.

Tips! Du kan också göra en fil tillgänglig offline genom att öppna ett dokument, kalkylark eller en presentation i Google och klicka på Arkiv följt av Gör tillgänglig offline.