Arbejd offline i Google Docs, Sheets og Slides

Vil du have mere ud af Google Docs på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en gratis prøveperiode med G Suite.

Hvis du ikke har forbindelse til internettet, kan du stadig oprette, få vist og redigere filer i:

• Google Docs
  • Google-regneark
  • Google Slides

Brug Google Docs, Sheets og Slides offline

Du kan gemme de senest åbnede dokumenter på din computer.

Før du aktiverer offlineadgang

Sådan aktiverer du offlineadgang

1. Åbn Google Drev.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. Aktivér Offlineindstilling
  4. Hvis du vil arbejde offline, kan du åbne Google Docs, Sheets eller Slides i din Chrome-browser.

Tip!

• Hvis du vil bruge offlineadgang til en anden Google-konto, skal du sørge for, at du er logget ind på den rigtige Chrome-profil. Se, hvordan du skifter mellem Chrome-profiler.
  • Du kan også aktivere offlineadgang via indstillingerne i Docs, Sheets eller Slides. Hvis du aktiverer offlineadgang for Docs, Sheets, Slides eller Drev, bliver de øvrige også tilgængelige offline.
  • Du har også mulighed for at aktivere offlineadgang ved at åbne et Google-dokument, et Google-regneark eller en Google-præsentation og klikke på Se dokumentstatus Cloud done og derefter Aktivér og derefter Aktivér.

Slå offlineadgang fra

1. Åbn Google Docs eller Google Drev.
  2. Klik på Menu Menuog derefter Indstillinger.
  3. Til højre skal du slå Offline fra.

Gør bestemte filer tilgængelige offline

Hvis du har nok lagerplads, gemmes nogle af dine seneste filer automatisk offline. Sådan vælger du manuelt de filer, der skal gemmes offline:

1. Følg vejledningen ovenfor for at aktivere offlineadgang i Google Drev.
  2. Åbn startsiden for Google Docs, Sheets eller Slides.
  3. Klik på Mere Merepå den fil, du vil bruge offline.
  4. Klik på Tilgængelig offline. Der vises nu et flueben nederst i venstre hjørne, som indikerer, at filen er tilgængelig offline.

Tip! Du kan også gøre en fil tilgængelig offline ved at åbne et Google-dokument, et Google-regneark eller en Google-præsentation og klikke på Filog derefter Gør tilgængelig offline.

Tjek, om et dokument er klar til offlinebrug

1. Åbn en fil i Docs, Sheets eller Slides på din computer.
  2. Klik på Se dokumentstatus Cloud done.

Tip! Hvis dit dokument ikke er klar til redigering offline, vises en forklaring.

Løs problemer med at bruge filer offline

Hvis du har problemer med at arbejde med Google Docs, Sheets eller Slides offline, kan du prøve disse trin.

Kontrollér din browser

• Du skal bruge browseren Google Chrome.
  • Undlad at benytte browseren i privat eller inkognitotilstand.

Fejlmeddelelse: "Kontrollerer status for offlinesynkronisering. Vent et øjeblik".

• Genindlæs siden, og prøv igen.
  • Ryd dine webstedsdata:
    1. Åbn chrome://settings/cookies/detail? Site=docs.google.com .
    2. Klik på Fjern alt.

Fejlmeddelelse: "Din administrator har deaktiveret offlinesynkronisering."

Du kan ikke bruge Offline med denne konto. Få flere oplysninger om, hvordan du kontakter din administrator.

Fejlmeddelelse: "En anden bruger har allerede aktiveret offlineadgang på denne computer".

Kun én konto for hver Chrome-profil kan have offline aktiveret. Hvis du ejer den anden brugerkonto, skal du logge ind som den pågældende bruger og deaktivere offline. Se, hvordan du deaktiverer offline.

Hvis du ikke ejer den anden konto, skal du oprette og aktivere offline for en ny Chrome-profil. Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer en ny profil.

Offlinekonfigurationen mislykkedes

Deaktiver og genaktiver offline

Ryd dine webstedsdata

1. Åbn chrome://settings/cookies/detail? Site=docs.google.com.
  2. Klik på Fjern alt

Offline er allerede aktiveret

Offline aktiveres automatisk, hvis du er Chrome OS-bruger, hvis du vælger at synkronisere Docs og Drev, når du opretter en Chrome-profil, eller hvis du har installeret Backup og synkronisering til Drev på din enhed.

Se, hvordan du deaktiverer offline.

Fejlmeddelelse: Dokumentet kunne ikke synkroniseres eller problemer med synkronisering

Trin 1: Tjek din netværksforbindelse

Der er muligvis et problem med din netværksforbindelse. Tjek først din netværksforbindelse. Prøv derefter at deaktivere og genaktivere offlineadgang.

1. På din computer skal du åbne Google-dokumentet, -regnearket eller -diasset.
  2. Øverst skal du klikke på Filer og derefterGør tilgængelig offline. Fluebenet skal forsvinde.
  3. Øverst skal du klikke på Filer og derefterGør tilgængelig offline.

Hvis fejlen fortsætter, er din fil for stor.

Trin 2: Gør din fil mindre

1. Gør din fil mindre.
    • Tip! Kopiér mindre afsnit af det oprindelige dokument ind i nye dokumenter.
  2. Klik på Filer og derefter Gør tilgængelig offline øverst i dit nye mindre dokument.

Hjælp os med at lave en bedre offlineadgang

Deltag i denne undersøgelse for at hjælpe os med at forstå din offlineoplevelse med Google Docs, Sheets og Slides.