Yleisökysymysten hyväksyminen ja esittäminen

Voit aloittaa suoran K & V ‑istunnon Google Slides ‑esityksessä ja esittää kysymyksiä milloin tahansa. Katsojat voivat esittää kysymyksiä millä tahansa laitteella.

K & V ‑istunnon aloittaminen

Yleisön kysymysten hyväksyminen

1. Jaa esitys Android-laitteelta toiselle näytölle.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Näytä K & V K & V.
    • Aloita uusi istunto valitsemalla Aloita uusi.
    • Jatka viimeaikaista istuntoa valitsemalla Jatka viimeaikaista.
    • Lopeta K & V napauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa päälle/pois-valitsinta.
      • Vinkki: Vaikka et lopettaisi K & V:tä itse, K & V ‐näkymä sulkeutuu pian Google Slides ‐esityksen päättymisen jälkeen.

Yleisön kysymysten näyttäminen

Esittäjät voivat näyttää yleisön kysymyksiä esityksen aikana:

1. Valitse oikeasta yläkulmasta Näytä K & V K & V.
  2. Napauta näytettävää kysymystä:
    • Vaihda kysymys napauttamalla toista kysymystä.
    • Piilota kysymys napauttamalla valintamerkkiä kysymyksen vierestä.

Kysymyksen esittäminen

Yleisö voi esittää kysymyksiä esityksen aikana:

1. Seuraa esityksen yläreunassa olevaa linkkiä.
  2. Valitse Esitä kysymys… ja kirjoita kysymyksesi.
    • Yleisön jäsenet voivat myös valita Kysy nimettömänä ‐valintaruudun.
  3. Valitse Lähetä.

Kysymysten äänestäminen

Yleisön jäsenet voivat äänestää kysymyksiä, joihin he haluaisivat vastauksen:

1. Seuraa esityksen yläreunassa olevaa linkkiä.
  2. Valitse äänestettävän kysymyksen alta Plus-ääni Plus-ääni tai Miinus-ääni Miinus-ääni.
true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.