Se dokumentoversikter, sammendrag, linjalstreker og formateringstegn

Du kan strukturere dokumenter med dokumentoversikten i Google Dokumenter. Oversikten registrerer titler og overskrifter for å gjøre det enklere å organisere dokumentet ditt. Du kan også vise eller skjule linjaler.

Jobb med dokumentoversikter

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen.
  2. For å åpne oversikten, trykk på Mer Mer.
  3. Trykk på Dokumentoversikt. Oversikten åpnes nederst.
  4. For å lukke oversikten, gå til venstre side av «Dokumentoversikt» og trykk på Lukk dokumentoversikten Lukk dokumentoversikten.
Legg til overskrifter i oversikter

I Google Dokumenter blir overskrifter lagt til automatisk i oversikter, men du kan også legge dem til manuelt.

1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen.
  2. Trykk på Rediger Rediger.
  3. Velg teksten du vil bruke som overskrift.
  4. Trykk på Format Format.
  5. Trykk på TEKST og deretter Stil.
  6. Trykk på en overskriftsstil.
  7. Trykk på Ferdig Ferdig. Overskriften blir lagt til oversikten.

Merk: Undertitler vises ikke i oversikten.

Fjern overskrifter fra oversikter
  1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen.
  2. Åpne dokumentoversikten.
  3. Trykk på Mer Mer på overskriften du vil fjerne.
  4. Trykk på Fjern fra oversikten.

Merk: Du kan legge til en overskrift i oversikten på nytt. Velg teksten og trykk på Mer Mer og deretter Legg til i dokumentoversikten.

Bruk oversikter til å navigere i dokumenter
  1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen.
  2. Åpne dokumentoversikten.
  3. Trykk på overskriften du vil gå til. Du går da til det stedet i dokumentet.
Rull raskt gjennom dokumenter
  1. Åpne et dokument i Google Dokumenter-appen.
  2. Rull gjennom dokumentet. Hvis dokumentet er lengre enn en skjermlengde, vises en liten stolpe på høyre side.
  3. Trykk på stolpen for å rulle. En liste over tilgjengelige overskrifter vises.
  4. Dra stolpen nedover skjermen til den overskriften du vil gå til.
  5. For å hoppe raskt til et avsnitt i dokumentet, trykk på den aktuelle overskriften.

Vis eller skjul linjaler

For å bruke linjaler, åpne Google Dokumenter på en datamaskin. Finn ut hvordan viser eller skjuler linjaler på datamaskiner

Relatert artikkel

Legg til titler og overskrifter, og tilpass stilen på dokumentet ditt.