Få Google Drev-notifikationer

Du kan vælge, om du vil modtage mobil-, web- eller mailnotifikationer fra Google Drev.

Notifikationstyper

Du kan vælge at få en notifikation, hvis:

• En bruger deler en ny fil eller mappe med dig.
  • Du nævnes i en kommentar eller et handlingspunkt.
  • En bruger anmoder om adgang til en fil, du ejer.

Skift indstillinger for notifikationer

Hvis du bruger Google Drev på mere end én computer, skal du ændre disse indstillinger på hver computer.

1. Gå til drive.google.com.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Klik på Notifikationer i panelet til venstre.
  4. Ud for de indstillinger, du vil ændre, skal du markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet.

Få flere oplysninger om notifikationer, der er specifikke for Google Sheets.