Ställa frågor om din data och få förslag på innehåll

Vill du ha avancerade Google Workspace-funktioner för företaget?

Prova Google Workspace i dag!

Viktigt! Utforska Utforska i Google Dokument, Kalkylark och Presentationer är inte tillgängligt från och med den 30 januari 2024. Du kan använda verktygssökning i Dokument, Kalkylark och Presentationer för att snabbt få åtkomst till åtgärder som villkorsstyrd formatering i Kalkylark, sidlöst i Dokument och öppna mallar i Presentationer. Du kan också skriva @ och välja bland olika objekt för att skapa innehåll som

• rullgardinsmenyer, emojis och personbrickor
  • mötesanteckningar och e-postutkast i Dokument
  • ekonomibrickor i Kalkylark.

Du kan få förslag för data i kalkylaket. Du hittar förslag på formatering, diagram och analys.

Lägga till alternerande färgbakgrunder automatiskt

1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer.
  3. Tryck på Utforska.
  4. Välj ett alternativ under Formatering.
  5. Om du vill ta bort formateringen trycker du på alternativet igen.

Obs! Du kan bara lägga till formatering i på ett kalkylark om du har redigeringsåtkomst till filen.

Få diagram och analys automatiskt

1. Öppna ett kalkylark i appen Google Kalkylark på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Mer Mer.
  3. Tryck på Utforska.
  4. Om formatering och diagram visas trycker du på Mer för att hitta fler diagram.
  5. Lägg till ett diagram genom att trycka på Infoga diagram Infoga diagram .

Det går inte att hitta förslag

Om du öppnar panelen Utforska men inte ser några förslag kontrollerar du följande:

• Kalkylarket eller det markerade cellområdet är inte tomt.
  • Du har valt ett dataintervall som innehåller upprepad text eller en annan typ av mönster. Exempelvis ett dataintervall med "ja/nej"-svar i formuläret

Relaterade artiklar

true
Visit the Learning Center

Using Google products, like Google Docs, at work or school? Try powerful tips, tutorials, and templates. Learn to work on Office files without installing Office, create dynamic project plans and team calendars, auto-organize your inbox, and more.