Sådan bruger du Google Sheets

Vil du have mere ud af Google Docs på arbejdet eller i skolen? Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Google Sheets er en online regnearksapp, der giver dig mulighed for at oprette og formatere regneark og samtidig samarbejde med andre.

DOWNLOAD FACITLISTEN

Trin 1: Opret et regneark

Sådan opretter du et nyt regneark:

1. Åbn startskærmen i Sheets på sheets.google.com.
  2. Klik på Nyt Plus. Dette vil oprette og åbne dit nye regneark.

Du kan også oprette nye regneark fra webadressen sheets.google.com/create.

Trin 2: Rediger og formatér et regneark

Du kan tilføje, redigere eller formatere tekst, tal eller formler i et regneark.

Trin 3: Del og samarbejd med andre

Du kan dele filer og mapper med personer og vælge, om de kan se, redigere eller kommentere dem.

Relaterede artikler